Libnet.ro
UNICEF

18:00

US Open (f): Simona Halep si Johanna Konta, eliminate in primul tur; Muguruza, Wozniacki si Kvitova, in runda a doua

Hotnews Hotnews,
 US Open (f): Simona Halep si Johanna Konta, eliminate in primul tur; Muguruza, Wozniacki si Kvitova, in runda a doua

Competitia de la Flushing Meadows a ramas inca din primul tur fara doua din cele mai importante jucatoare de pe taboul feminin de simplu, Simona Halep favorita numarul 2) si Johanna Konta 7) fiind eliminate. In runda urmatoare s-au calificat, printre altele, Garbine Muguruza 3), Caroline Wozniacki 5 - a invins-o pe Mihaela Buzarnescu), Venus Williams 9) sau Petra Kvitova 13). continuă pe Hotnews

US Open: Johanna Konta, eliminata in primul tur. Britanica ar fi putut juca impotriva Simonei Halep in sferturi

Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, a fost invinsa, luni, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de sportiva Aleksandra Krunici din Serbia, locul 78 WTA, in primul tur al US Open, ultimul Gran Slam al anului, potrivit news. ro.

Simona Halep, iNVINSA de Maria Sarapova in primul tur la US Open cu 6-4, 4-6, 6-3

Simona Halep, numarul 2 mondial, a fost invinsa in trei seturi de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York, intr-o partida din prima.

Simona Halep, eliminata in primul tur la US Open de Maria Sharapova

Simona Halep a fost eliminata de Maria Sharapova in primul tur la US Open. Romanca, numarul 2 mondial, a pierdut primul set, cu 4-6, l-a castigat dupa o revenire de senzatie pe cel de-al doilea, cu.

Simona Halep joaca marti, dupa ora 2:00, cu Maria Sarapova in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 2. 00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie News. ro. Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows.

US Open: Cu cine vor juca sportivii din Romania in primul tur - Duel de foc pentru Simona Halep

Romania va fi reprezentata de sase jucatoare pe tabloul feminin de simplu de la US Open. Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul doi, va avea parte de un debut de foc la competitia americana, urmand sa o intalneasca in prima runda pe Maria Sharapova 147 WTA), beneficiara unui wild card. La masculin, Marius Copil 88 ATP) va da piept cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 12 ATP.

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017.

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep, invinsa a saptea oara de Maria Sarapova. Reactiile dupa un meci electrizant in primul tur la US Open

Incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live comentam partida dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la US Open impreuna cu Andrei Constantienscu, de la doartenis. ro.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open (2:00)

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Am transmis in aceasta pagina live text marti noapte dupa ora 2:00 meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. A fost de departe finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )