Libnet.ro
UNICEF

18:00

Opera Nights, de la Castel la Palat (II)

Adevărul Adevărul,
Opera Nights, de la Castel la Palat (II)

Din nou la Deva, ramanand in lumea creatiei verdiene, ansamblul a propus o alta partitura monumentala Aida , in care am regasit parte dintre solistii din Nabucco, precum si alti invitati de interes, sub bagheta lui Gheorghe Stanciu, care s-a confruntat, in acea formula adaptata in aer liber, cu necesitatea de a corela, in Tabloul Triumfal, orchestra, corul si solistii de pe scena cu cei amplasati. continuă pe Adevărul

Ponta ar putea pleca DIN NOU in Turcia pentru a se opera

Premierul Victor Ponta a precizat, joi, ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

Accesul in tunelul de sub Canalul Manecii, blocat din nou de protestatari

Traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii a fost dat peste cap din nou de zeci de protestatari. Nemultumiti de restructurarile facute si de faptul ca e posibil sa nu-si primeasca banii la sfarsitul lunii,.

Iulia Albu o ataca din nou pe Carmen Iohannis: Nu e prima doamna!

Iulia Albu nu s-a putut abtine sa nu comenteze din nou tinuta sotiei presedintelui Romaniei, la un eveniment care s-a tinut chiar in Sibiu. Ar putea sa se imbrace mai bine decat o face acum, erorile sunt pentru.

Sindicalistii ROMATSA si Ministerul Transporturilor, din nou la masa negocierilor

Reprezentantii ROMATSA vor discuta, marti, din nou, cu reprezentantii Ministerului Transporturilor MT), in conditiile in care la ultima intalnire dintre cele doua parti nu au fost solutionate toate solicitarile controlorilor de trafic.

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia, la Istanbul. De data aceasta, Ponta a plecat pentru un consult la medicii care l-au operat la genunchi. Este la control, in urma operatiei pe care a avut-o la.

Sinteza zilei. Calugarul exorcist de la Tanacu slujeste din nou

Era fotbalist si, pe baza unei simple recomandari, a fost hirotonit preot. Este povestea lui Daniel Corogeanu, exorcistul de la manastirea Tanacu, care acum, dupa ce a ispasit jumatate din pedeapsa si este.

Romania condamnata, din nou, la CEDO. Cat are de plata statul in dosarul Mihailesti

Unul dintre cei trei condamnati pentru accidentul de la Mihailesti din 2004 a fost despagubit de CEDO, dupa ce s-a plans de incalcarea prezumtiei de nevinovatie in procesul sau, prin declaratiile facute de fostul presedinte Traian Basescu si de o judecatoare.

Romania are din nou arbitru de Liga Campionilor si Cupa Mondiala, dupa 20 de ani

Ovidiu Hategan, 35 de ani, a fost promovat in categoria Elite, primul eslan al arbitrajului european, astfel ca el va putea abitra meciuri din Liga Campionilor, Cupa Mondiala sau Campionatul European.

Astia nu ne lasa se ne dezvoltam. Conspiratia strainilor loveste din nou

Respingerea Codului Fiscal dezgroapa retorica insidioasa de tip conspirationist si anti-european, ultimul lucru de care Romania are astazi nevoie. Premierul Ponta sau ministrii sai acuza Bruxelles-ul sau marile puteri ca nu lasa Romania sa se dezvolte in cel mai fast moment al sau de dupa 89, impunandu-i conditii economice mai severe decat s-ar justifica. Aceasta teorie, predicata public sau in discutii particulare, mascheaza in realitate incapacitatea Guvernului de a convinge ca poate adopta toate masurile de relaxare fiscala in paralel cu noua lege a salarizarii, care prevede o majorare in medie cu 71% a lefurilor, avand surse din care sa umple un gol bugetar de cateva miliarde bune.

Takata LOVESTE din nou. Aproape 40% din productia pe un an, AFECTATA

Desfasoara o rechemare in service de amploare, urmand sa remedieze o problema care se poate agrava la nu mai putin de 37% din vehiculele produse intr-un an de zile. Numitorul comun cu actiunile similare ale altor producatori este compania japoneza Takata.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3491 seconds )