Libnet.ro
UNICEF

20:00

Oprescu: Dobanda pentru obligatiunile lansate deBucuresti, cea mai buna obtinuta de o municipalitate

Adevărul Adevărul,
Oprescu: Dobanda pentru obligatiunile lansate deBucuresti, cea mai buna obtinuta de o municipalitate

Bucurestiul a lansat obligatiuni de 2,2 miliarde de lei, la o dobanda medie de 3,98%, cea mai buna obtinuta de o municipalitate din Romania, bugetul Primariei economisind astfel aproximativ patru milioane de lei anual, a declarat marti primarul general Sorin Oprescu, la Bursa de ValoriBucuresti. continuă pe Adevărul

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama. Pe ce loc se situeaza Romania

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama, Romania pe locul 66 (ONG)

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si dat publicitatii luni, scrie AFP. Romania se afla pe ultimul loc printre cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene, situandu-se pe pozitia a 66-a, dupa Turcia si inainte de Trinidad si Tobago, potrivit Agerpres.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA (VIDEO)

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Este vorba despre o faza reusita in.

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA. Halep figureaza in.

Romania va fi reprezentata de trei proiecte la Intel ISEF, cea mai mare competitie de stiinta si inginerie dedicata liceenilor

Romania va fi reprezentata in acest an la Intel International Science and Engineering Fair ISEF Intel ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata liceenilor, de sase elevi cu trei proiecte. Acestea acopera domenii precum instrumentele optice configurabile, energiile regenerabile si aplicatiile pentru smartphone;.

Daniel Constantin: inghetarea preturilor, cea mai buna masura

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a facut un mare lant de magazine, potrivit B1 TV.

Daniel Constantin, despre discutiile pe care le-a avut cu retailerii: inghetarea preturilor este cea mai buna masura (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a.

Norvegia, cea mai buna tara din lume in care sa fii mama. Romania, pe locul 66 din lume si ultima in Uniunea Europeana

Norvegia este cea mai buna tara in care o femeie poate deveni mama, potrivit unui clasament al organizatiei Save the Children, noteaza AFP. Finlanda, liderul de anul trecut, ocupa a doua pozitie. Ultimele.

Sondaj: Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in UE, in cadrul unui referendum

Cea mai mare parte a britanicilor ar sustine mentinerea tarii lor in Uniunea Europeana, in cadrul unui viitor referendum, arata un sondaj comandat de publicatia The Times. Numai 18 la suta dintre britanici.

WOW! Ce colaborare: Ciara feat. Missy Elliott si Pitbull lanseaza piesa Thats How Im Feelin Cum suna cea mai TARE colaborare a momentului

Ciara continua seria lansarilor de piese noi de pe albumul inca nelansat Jackie. Cea mai recenta piesa se numeste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )