Libnet.ro
UNICEF

17:31

Oprire de apa, miercuri, pe una dintre cele mai importante strazi din Galati

Adevărul Adevărul,
Oprire de apa, miercuri, pe una dintre cele mai importante strazi din Galati

Intreruperea va dura noua ore, intre 8,00-17,00, si este cauzata de lucrarile de cuplare a consumatorilor din zona la noua conducta magistrala. Apa Canal SA recomanda clientilor ei sa-si faca din vreme provizii de apa potabila. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati: Starurile sunt cei patru lei confiscati de la Nutu Camataru

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din tara s-a redeschis la Galati dupa patru ani de modernizari si o serioasa investitie financiara. Parcul se intinde pe 15 hectare, iar vedetele sunt cei patru lei.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Nuntile fastuoase ale tiganilor din Romania, pe prima pagina a publicatiei Daily Mail: Masini marca , Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la parada pe strazile unuia dintre cele mai sarace orase

Nunta tiganeasca de la inceputul lunii care a paralizat traficul in intreg Petrosaniul a ajuns pe prima pagina in presa britanica. Super-masini s-au aliniat pe strazile unuia dintre cele mai sarace.

Mesaje de Sfanta Maria: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Mesaje de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, numita in popor Sfanta Marie Mare, este considerata una dintre cele mai importante sarbatori ortodoxe. Peste 2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica la 15 august, asa ca va oferim mai multe idei de urari si mesaje pentru persoanele dragi care poarta nume ca Maria, Mariana, Marian, Marin, Mara Marilena, Marina, Marinela, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara etc.

Grecia renunta la doua dintre obiectivele cele mai importante ale tarii

Agentia elena pentru privatizari a stabilit joi datele-limita ale licitatiilor pentru principalele doua porturi din tara si operatorul feroviar TRAINOSE, pe care Grecia a acceptat sa le privatizeze in cadrul.

Americanii cauta petrol in Vrancea, folosind tehnologie 3D. Cercetarile arata ca in zona Adjud exista zacaminte importante

Una dintre cele mai puternice companii americane, Hunt Oil, prin subsidiara sa din Romania, vrea sa exploateze resursele de hidrocarburi din Vrancea.

Detalii despre viata angajatelor care lucreaza in bordelurile legale din SUA: cele mai scurte partide de sex, regulile pe care le respecta si de ce apeleaza si femeile la serviciile lor

O tanara care lucreaza in industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvaluit amanunte despre sumele pe care angajatele reusesc sa le castige practicand cea mai veche meserie din lume, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte.

Obiceiuri si traditii de Sfanta Maria Mare (VIDEO)

Zi speciala sambata pentru credinciosi: este Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul ortodox si catolic. in tara, au loc mai multe.

Traditii si superstitii de Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului, ziua cand se culege navalnicul, ultima planta de leac

Adormirea Maicii Domnului, considerata una dintre cele mai importante sarbatori inchinate celei mai cinstite decat heruvimii si mai marite fara de asemanare decat serafimii, este celebrata de crestinii ortodocsi in fiecare an pe 15 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )