Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Bianca Andreescu s-ar putea retrage de la Turneul Campionelor dupa infrangerea cu Halep

B1 B1,
Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Bianca Andreescu s-ar putea retrage de la Turneul Campionelor dupa infrangerea cu Halep

Simona Halep a debutat luni cu o victorie la Turneul Campioanelor. Sportiva noastra a trecut de Bianca Andreescu, scor 3-6 7-6 6-3. Canadianca a acuzat dureri la nivelul spatelui in timpul meciului, iar viitorul. continuă pe B1

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Un aproapiat al Simonei Halep lanseaza un atac dur la adresa Biancai Andreescu

Simona Halep a invins-o, luni, pe Bianca Andreescu in primul meci disputat la Turneul Campionilor. Dupa o partida extrem de disputata, romanca a reusit sa se impuna 3-6, 7-6, 6-3. Acest lucru nu a fost de.

Simona Halep - Elina Svitolina LIVE VIDEO DIGIsport: Cum influenteaza retragerea lui Osaka Turneul Campioanelor

Naomi Osaka s-a retras marti de la Turneul Campionelor acuzand o accidentare. Acest lucru intoarce toate calculele din grupa in care nipona era mare favorita alaturi de Ashleig Barty erau mari favorite. Osaka va.

Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina

Organizatorii Turneului Campioanelor de la Shenzhen au anunta ora de disputare a meciului dintre Simona Halep si Elina Svitolina, jucatoarele care au debutat cu victorii in Grupa Violeta.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video. Marele meci asteptat de romani la Turneul Campioanelor

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video se joaca luni, dupa ora 14. 00, la Turneul Campioanelor, in Grupa Violet. Meciul este LIVE VIDEO la Digisport si LIVE TEXT la.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport, la Turneul Campioanelor. Simona, comparata cu Serena Williams

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. Bruneau Sylvain, antrenorul Biancai Andreescu, a comparat-o.

Simona Halep a castigat primul duel cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

Cand va juca Simona Halep cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. S-a aflat ziua si ora

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor desfasurat la Shenzhen. Ziua si ora. Ziua si ora cand Simona Halep va juca, in premiera, cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia este mutata pentru .

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China).

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

Simona Halep, prima rectie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut, luni, in fata Biancai Andreescu la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )