Libnet.ro
UNICEF

20:45

Orasele cu cele mai ieftine chirii din Romania. Bucuresti s-a ieftinit

Adevărul Adevărul,
Orasele cu cele mai ieftine chirii din Romania. Bucuresti s-a ieftinit

La fel ca in cele trei luni anterioare, piata inchirierilor de apartamente a fost una destul de dinamica in primul trimestru din 2020: preturile medii solicitate de catre proprietari au inregistrat atat variatii in plus, cat si in minus, in mai multe centre regionale, arata raportul Piata Imobiliara Rezidentiala Trimestrul I 2020 realizat de Analize Imobiliare. continuă pe Adevărul

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?.

Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Pandemia de COVID-19 ne tine in casa, dar daca vrem sa ne plimbam online putem sa vizitam doua dintre cele mai importante muzee din Dambovita.

Top 10 cele mai bune seriale din istorie, potrivit IMDb

Indiferent daca ai prea mult timp liber la dispozitie, sau daca ai terminat deja lista de filme preferate, niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de cele mai bune seriale din istorie. The Sopranos, Urzeala.

eMAG are chiar acum pe site unele dintre cele mai bune reduceri din an

Nicio zi fara reduceri, nu? Asa ca am adunat aici ce-are eMAG la pret foarte bun, ca sa alegi ceva excelent in plina primavara. Din ce listeaza eMAG pe site, am ales cateva produse care.

Clientii celei mai mari banci din Romania reclama serviciile online deficitare. Aplicatii blocate, call-center paralizat, asteptare inutila

Cea mai mare banca din Romania are probleme mari in a da curs solicitarilor clientilor, dupa cum au reclamat acestia. Este vorba despre Banca Comerciala Romana, unde serviciile online functioneaza defectuos de mai multe zile.

COVID-19 |Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania din cauza noilor restrictii impuse de autoritati

Wizz Air, companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie. Astfel,.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

Printul William si Kate Middleton, 9 ani de casatorie! Cele mai frumoase imagini de la nunta!

Printul William si Kate Middleton au aniversat ieri 9 ani de la nunta de poveste pe care au avut-o la Londra pe 29 aprilie 2011. Iata aici cateva dintre cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment! .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )