Libnet.ro
UNICEF

10:00

Orban: Decizia CCR privind nelegalitatea amenzilor este un indemn la anarhie

România Liberă România Liberă,
Orban: Decizia CCR privind nelegalitatea amenzilor este un indemn la anarhie

Orban: Decizia CCR privind nelegalitatea amenzilor este un indemn la anarhie. continuă pe România Liberă

Dan Vilceanu (PNL): Decizia CCR privind majorarea amenzilor, un scuipat in ochii celor care au stat acasa. Bombardierii, care se plimba in voie si raspandesc coronavirusul, trebuie sa raspunda (VIDEO)

Deputatul PNL Dan Vilceanu considera ca decizia CCR, prin care majorarea amenzilor pe perioada starii de urgenta a fost declarata neconstitutionala, este un scuipat in ochii celor care au stat acasa si au.

Euractiv: Avocatul Mircea Ursuta, despre decizia CCR privind amenzile: Ar trebui sterse ca efect al deciziei

Mircea Ursuta, avocat in Baroul Bihor, a explicat intr-un scurt interviu pentru EurActivRomania decizia CCR de miercuri privind anularea majorarii amenzilor pe perioada starii de urgenta. Din punctul meu de vedere, nu e nevoie nici macar de plangere. Amenzile ar trebui sterse ca efect al deciziei CCR, evident, de la data publicarii in Monitorul Oficial, spune Ursuta .

Iohannis, despre decizia CCR privind amenzile: Fara aceste sanctiuni, mortii erau mai multi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca fara sanctiunile impuse prin ordonantele militare numarul mortilor era mai mare in Romania si a criticat politicienii care au primit cu satisfactie decizia CCR prin care amenzile au fost declarate neconstitutionale.

EXPERTII IN DREPT: Decizia CCR privind-o pe Kovesi nu poate fi revizuita, asa cum a cerut presedintele

Decizia CCR din iulie 2018 care l-a obligat pe seful statului sa o demita din functie pe fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, nu poate fi revizuita, asa cum a cerut presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre decizia CCR privind amenzile: Pierdem anumite unelte ale acestui razboi

Raed Arafat, seful Departamenntului pentru Situatii de Urgenta a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a declarat neconstitutionale amenzile majorate in timpul starii de urgenta, ca s-a pierdut o.

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

Orban, anunt despre amenzi dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau. Au revenit la nivelul anterior OUG

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, ca decizia CCR referitoare la amenzi este anticonstitutionala, impotriva ordinii de drept, fiind chiar un indemn la anarhie. Suntem din ce in ce mai hotarati sa gasim solutii pentru a schimba prevederile constitutionale si legale care reglementeaza activitatea Curtii Constitutionale, a precizat premierul.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta cuprinde fracturi logice

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ca decizia CCR privind amenzile date in starea de urgenta contine fracturi logice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )