Libnet.ro
UNICEF

21:00

Orban se va intalni, joi dimineata, cu Klaus Iohannis, inainte ca liderii PNL sa se intruneasca pentru a valida lista de ministri - surse

Hotnews Hotnews,
 Orban se va intalni, joi dimineata, cu Klaus Iohannis, inainte ca liderii PNL sa se intruneasca pentru a valida lista de ministri - surse

Biroul Politic National al Partidului National Liberal se va reuni joi, la ora 13:00, pentru a valida lista cu ministrii Cabinetului Orban si programul de guvernare, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce sanse are guvernul Orban sa onoreze obiectivul intalnirii dintre Klaus Iohannis si Donald Trump, adica sa creasca prosperitatea tarilor noastre

Viata politica incoerenta de la Bucuresti si-a pus puternic amprenta asupra capacitatii Guvernului PSD-ALDE de a lua decizii competente la momentul oportun. Viitorul Executiv, conturat in jurul PNL, va trebui sa standardizeze, la trei luni de la vizita presedintelui Klaus Iohannis in SUA, noile repere mentionate in Parteneriatul Strategic. Cel mai important: exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra.

Ludovic Orban se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis, joi dimineata, inainte de a valida lista de ministri in BPN-ul PNL

Premierul desemnat Ludovic Orban se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis, joi dimineata, inainte de a valida lista de ministri in BPN-ul PNL, anunta surse liberale. Biroul Politic National al PNL se.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul nipon Shinzo Abe in Japonia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, se va intalni luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, cu prim-ministrul nipon Shinzo Abe. in cadrul intalnirii, seful statului va discuta cu.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

Dancila: ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere unu-la-unu!

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, vrea o dezbatere electorala unu-la-unu cu presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis .

Aparitie inedita a lui Klaus Iohannis in Japonia. Misterul decoratiei purtata de Presedinte in Japonia

Imagini incredibile cu familia Iohannis. Presedintele si sotia sa au participat la ceremnonia din intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Au fost 2. 000 de invitati, din 180 de tari. Klaus Iohannis a.

Imagini cu presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au participat marti, la Tokyo, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Seful statului roman a fost imbracat in frac, iar sot.

Dancila: Contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta. Dancila sustine ca celelalte partide au raspuns ordinului dat de presedinte pentru demiterea Guvernului.

Dancila: Sunt convinsa ca contracandidatul meu este Klaus Iohannis si sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila considera ca este singurul rival adevarat al lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni, caci toti ceilalti candidati la prezidentiale i s-au subordonat acestuia intr-un fel sau altul, prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )