Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban: Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programe de sanatate

România Liberă România Liberă,
Orban: Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programe de sanatate

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca nu exista in buget sumele necesare pana la finalul acestui a. continuă pe România Liberă

Bani in plus pentru sanatate la rectificarea bugetara. Ludovic Orban: Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programele de sanatate si nu sunt bani de salarii

Sanatatea ar urma sa primeasca bani in plus la rectificarea bugetara. Premierul Ludovic Orban spune ca in acest moment nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul pe programele de sanatate si nu sunt bani de salarii.

Ludovic Orban: Taxa clawback a devenit cel mai mare inhibitor in dezvoltarea pietei de medicamente si trebuie rediscutata Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pe programe de sanatate, nici in privinta CNAS (VIDEO)

Taxa clawback - o taxa speciala din industria farmaceutica trebuie rediscutata, pentru ca, asa cum a fost gandita, a devenit cel mai mare inhibitor in dezvoltarea pietei de medicamente, a declarat.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor. Pe aceasta pozitie va incheia anul

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele Turneului Campioanelor dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din grupa. Pe ce loc a ajuns romanca in clasamentul WTA? Pe ce loc a ajuns Simona Halep in clasamentul WTA, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor? Simona .

Eugen Teodorovici, la final de mandat: in fondul de rezerva NU SUNT BANI

Eugen Teodorovici a declarat, marti, la predarea mandatului de ministru al Finantelor, ca nu mai sunt bani in fondul de rezerva al statului. PSD-istul il contrazice, insa, pe premierul Ludovic Orban, afirmand.

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati astazi in functii si tot astazi va avea loc si sedinta

Ministrii Cabinetului Orban sunt instalati marti in functii, in prezenta prim-ministrului Ludovic Or.

Raspunsul Sorinei Pintea, dupa ce Orban a anuntat ca nu sunt bani de salarii in Sanatate: Nu e cazul sa introducem panica in sistem

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, la Antena 3, ca declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la lipsa banilor pentru salarii, in Sanatate, este una hazardata, aratand ca.

JUNCKER L-A FELICITAT PE ORBAN: Sunt convins ca dorinta dumneavoastra pentru o Europa mai puternica va continua sa inspire actiunile viitoare

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca premier, declarandu-se convins ca spiritul de la Sibiu si dorinta sa pentru o Europa mai puternica acasa si peste hotare vor continua sa ii inspire actiunile viitoare.

Scandal pe banii de salarii din Sanatate. Sorina Pintea: Afirmatiile lui Orban sunt hazardate. Nu e cazul sa introducem panica in sistem

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, la Antena 3, ca declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la lipsa banilor pentru salarii, in Sanatate, este una hazardata, aratand ca.

Ministrul Agriculturii, despre plata subventiilor: Sunt bani. Am semnat deschideri bugetare de 2,2 miliarde de lei

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat miercuri ca a semnat deschideri bugetare de peste 2,2 miliarde de lei pentru asigurarea platilor catre fermieri si reducerea timpului de asteptare, dand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )