Libnet.ro
UNICEF

15:15

Orban: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Adevărul Adevărul,
Orban: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, a declarat ca toate cele 25 de Ordonantele de Urgenta adoptate de Guvern, marti seara, vor avea avizele necesare pentru a fi publicate in Monitorul Oficial si ca personal a semnat toate actele adoptate de Executiv, imediat dupa sedinta. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Toate ordonantele adoptate marti vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Toate actele normative adoptate marti de Guvernul PNL, care a fost demis miercuri prin motiune de cenzura, vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial, a precizat Ludovic.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului.

Telefoanele vor avea un singur model de incarcator in Europa

Parlamentarii europeni au votat saptamana trecuta in favoarea introducerii unui incarcator universal pentru toate dispozitivele mobile din Europa, o masura criticata de grupul american Apple, producatorul telefoanelor iPhone.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 2 FEBRUARIE 2020. Gemenii vor avea mai multa incredere

Iata pentru DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Zodiile care vor avea cea mai romantica luna - Sagetatorii sunt senzuali

Luna februarie 2020 aduce romantism si iubire pentru aceste trei semne zodiacale.

Traian Basescu, despre deciziile UE: Romania nu va avea resurse financiare pentru implementarea acestor programe

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca, in timp ce PNL-istii si PSD-istii se cearta la Bucuresti, Uniunea Europeana a lansat la acest inceput de an trei mari programe, unele care vor lovi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )