Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban: Toate ordonantele adoptate marti vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

B1 B1,
Ludovic Orban: Toate ordonantele adoptate marti vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Toate actele normative adoptate marti de Guvernul PNL, care a fost demis miercuri prin motiune de cenzura, vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial, a precizat Ludovic. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Orban: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, a declarat ca toate cele 25 de Ordonantele de Urgenta adoptate de Guvern, marti seara, vor avea avizele necesare pentru a fi publicate in Monitorul Oficial si ca personal a semnat toate actele adoptate de Executiv, imediat dupa sedinta.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Ludovic Orban, apel la colegii liberali: Sper ca in campanie sa nu fim unii pe hol, si altii la munca, in teren (VIDEO)

Liderul liberal, Ludocvic Orban, si-a inceput duminica, discursul de la Consiliul National al PNL, cu un apel la adresa colegilor saia, in vederea alegerilor care vor avea loc in acest an. Buna ziua.

Ludovic Orban: PNL nu va vota investirea urmatoarelor doua guverne si vom ajunge la anticipate. Jumatate dintre parlamentarii care s-au bucurat la motiune nu vor mai prinde urmatorul mandat

Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investitura urmatoarelor doua guverne, astfel incat sa fie declansate alegerile anticipate, a declarat premierul Ludovic Orban, subliniind ca jumatate dintre cei care se.

Ludovic Orban lasa loc de negocieri in ceea ce priveste desfiintarea SIIJ: Suntem departe de forma finala a proiectului

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti ca se asteapta punctele de vedere ale tuturor actorilor relevanti privind proiectul de desfiintare a Sectiei speciale pentru magistrati, aratand ca acesta este departe de forma finala.

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil.

Ludovic Orban, despre activitatea Guvernului pe care il conduce, la frumoasa varsta de 3 luni: Absolut impresionat

Premierul Ludovic Orban a calificat marti drept absolut impresionant ritmul de indeplinire a angajamentelor asumate de Guvernul pe care il conduce, la implinirea frumoasei varste de 3 luni.

Ludovic Orban a convocat reuniunea Biroului Executiv al PNL pentru joi

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Executiv al PNL se va reuni joi in sedinta pentru a stabili componenta si mandatul delegatiei partidului la negocierile politice ce vor fi declansate de presedintele Iohannis, dupa ce Guvernul a fost demis prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura.

Ludovic Orban: Vom curata administratia. De sapte ani, administratia a fost populata cu oameni care nu vor sa asculte de ministri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a promis, duminica, la Consiliul National al PNL, ca Executivul liberal va curata administratia. in acest context, seful Guvernului a sustinut ca, in ultimii ani,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )