Libnet.ro
UNICEF

10:00

Orban: Toti cei care vor veni in tara nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor sta in carantina

Hotnews Hotnews,
 Orban: Toti cei care vor veni in tara nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca toti romanii care vor veni in tara, incepand de duminica, nu vor petrece Pastele in conditii normale, ci vor intra in carantina, in centrele special amenajate in acest sens, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Orban, catre romanii care vor sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban le-a transmis romanilor care doresc sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase si a atras atentia ca cei care vor veni in Romania fie vor intra in carantina, fie in izolare la domiciliu, timp de 14 zile.

Bogdan Despescu: Masurile pentru cei care vor intra in Romania s-ar putea inaspri

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu a declarat, vineri, ca masurile pentru cei care vor veni in tara de Pasti s-ar putea inaspri, astfel ca a facut apel la cetatenii romani care locuiesc in strainatate, sa nu vina in Romania.

Ludovic Orban, catre romanii care vor dori sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban transmite romanilor care vor sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase.

Cristian Onetiu, de la Imperiul leilor: cum sa iti salvezi afacerea. Sapte sfaturi pentru toti cei afectati de criza

In aceasta perioada multe din afacerile companiilor, fie companii mari sau mici, au avut si vor avea de suferit si nimic nu poate opri acest declin din pacate. Statul incearca sa ia masuri care sa ajute IMM-urile si mici intreprinzatori dar nu este suficient. Cristian Onetiu, de la Imperiul leilor: cum sa iti salvezi afacerea .

Pedepse aspre pentru toti medicii care demisioneaza in aceasta perioada! Care este solutia propusa de Guvernul Orban

Romania, ca si alte tari, se confrunta cu o problema extrem de grava, datorata numarului din ce in ce mai mare de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Situatia este cu atat mai alarmanta, cu cat cadrele medicale se imbolnavesc in numar mare, creand o panica generala asupra intregului sistem medical. Din cauza faptului ca mai .

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca

Institutul de Studii Financiare este alaturi de cei care si-au pierdut locul de munca datorita crize.

Presedintele filipinez indeamna politia si armata sa-i ucida pe cei care incalca masurile luate impotriva COVID-19

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte i-a amenintat pe cei care incalca masurile de izolare instituite in vederea unei opriri a raspandirii noului coronavirus ca risca sa fie ucisi prin impuscare si a subliniat ca orice maltratare a personalului medical este considerata o crima grava care nu va fi tolerata.

Presedintele filipinez le cere fortelor de ordine sa-i ucida pe cei care nu respecta carantina pentru COVID: Daca imi faci probleme, te bag in mormant

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte le-a ordonat fortelor de ordine sa traga pentru a-i ucide pe cei care incalca prevederile impuse de autoritati in ceea ce priveste carantina pentru COVID-19, scrie Agerpres, citand EFE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )