Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ordonanta cu masurile pentru sustinerea companiilor, publicata in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta cu masurile pentru sustinerea companiilor, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca Ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministerul Finantelor: Ordonanta cu masurile pentru sustinerea mediului de afaceri, publicata in Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice anunta ca ordonanta 29, prin care Guvernul a adoptat mai multe masuri care vizeaza sustinerea mediului de afaceri in contextul crizei provocate de coronavirus, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial.

Ordonanta militara a fost publicata in Monitorul Oficial: Se inchid restaurantele, barurile, iar activitatile culturale, religioase si sportive se suspenda, daca sunt in spatii inchise

Ordonanta militara prin care sunt suspendate o serie de activitati a fost publicata miercuri, la pranz, in Monitorul Oficial. Potrivit Ordonantei, se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, in spatiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locatiei.

Evaluare Nationala 2020-2021: Programa pentru limba romana si limba materna, publicata in Monitorul Oficial Subiectele vor fi dupa model PISA

Programa pentru limba romana si limba materna de la Evaluarea Nationala 2020-2021 a fost publicata in Monitorul Oficial. Elevii care se afla in prezent in clasa a VII-a vor sustine anul viitor evaluarea nationala dupa programa de limba romana schimbata in urma cu doi ani de catre grupul de lucru de la Ministerul Educatiei.

Guvernul se reuneste in sedinta, fiind asteptate primele masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate de pandemie

Guvernul Orban se reuneste, miercuri, in sistem teleconferinta, pentru a adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate de pandemia de coronavirus. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se va da un puternic semnal angajatilor si economiei.

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Statul va suporta somajul tehnic, avand in vedere ca multe afaceri au de suferit in urma masurilor luate ca urmare a coronavirusului. in acest sens, ordonanta adoptata de Guvern saptamana aceasta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Coronavirus: Ajutorul statului acordat companiilor a fost publicat astazi in Monitorul Oficial

Masurile adoptate de stat care vin in sprijinul companiilor autohtone afectate de pandemia de coronavirus au fost pubicate astazi in Monitorul Oficial.

Modificarile aduse Codului penal, in contextul epidemiei de coronavirus, publicate in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii 2862009 privind Codul penal, adoptata de Guvern in sedinta din aceasta saptamana, avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice la nivel national si international determinata de raspandirea noului coronavirus, a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

Schimbari importante la Monitorul Oficial in timpul pandemiei de coronavirus

Secretarului general al Camerei Deputatilor a stabilit obligativitatea caactele care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei sa fie transmiseexclusiv in format electronic.

Guvernul Orban, masuri urgente pentru sustinerea Economiei. Efortul bugetar este de aproape 2% din PIB

Sedinta de Guvern maraton pentru sustinerea Economiei. Executivul condus de Ludovic Orban a terminat dezbaterile la ora 3 dimineata si, potrivit surselor Antena 3, efortul bugetar s-ar ridica la aproximativ 2 procente din PIB.

TEXTUL Ordonantei cu masurile fiscale si economice luate de Guvernul Orban contra crizei coronavirusului. OUG 29, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta cu masurile economice si fiscale pentru sprijirea firmelor in contextul crizei provocate de coronavirus a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )