Libnet.ro
UNICEF

17:00

Organizatia PSD Constanta o sprijina pe Viorica Dancila in cazul Caracal

România Liberă România Liberă,
Organizatia PSD Constanta o sprijina pe Viorica Dancila in cazul Caracal

Organizatia Judeteana PSD Constanta isi exprima intregul sprijin fata de primul-ministru al Romaniei. continuă pe România Liberă

Calinescu, mesaj catre Viorica Dancila, dupa crima din Caracal: Principalul vinovat odihneste la parnaie, urmatorul e dumneaei. Trebuie sa isi scrie demisia

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 63 de ani) a scris, in contextul crimei din Caracal, un text in care face referire la prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila 55 de ani), care ar fi unul dintre vinovatii cazului si care ar trebui sa demisioneze.

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

C.T. Popescu despre Dancila si cazul Caracal: Este o combinatie de prostie cu hienism politic. Buda, un cretin

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a folosit cuvinte dure la adresa celor care ar fi trebuit sa se ocupe de cazul Caracal. Scriitorul si gazetarul a avut remarci critice la adresa premierului Viorica Dancila, a fostului sef IGPR, Ioan Buda si la adresa tuturor celor implicati. Cristian Tudor Popescu a comentat in cuvinte grele cazul de .

Filiala PSD Constanta, din care face parte si ministrul demisionar Nicolae Moga, a transmis un mesaj Vioricai Dancila

PSD Constanta si-a anuntat sustinerea fata de premierul Viorica Dancila in cazul deciziilor luate in cazul de la Caracal. Nicolae Moga, ministrul de Interne care a demisionat dupa numai 6 zile, face parte din aceasta organizatie.

VIORICA DANCILA: Cer partidelor sa nu politizeze cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, le-a cerut sambata partidelor politice sa aiba o atitudine responsabila si sa nu politizeze cazul de la Caracal, precizand ca a stabilit, alaturi de colegii din PSD, amanarea Congresului formatiunii, programat pentru data de 3 august.

Viorica Dancila, despre cazul de la Caracal: ii vom pedepsi drastic pe toti cei implicati

Viorica Dancila a anuntat ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis numirea lui Mihai Fifor ca interimar la MAI. Premierul a declarat ca romanii trebuie sa continue sa creada in MAI si a precizat ca toti cei care au dat dovada de incompetenta in cazul crimei din Caracal ar trebui pedepsiti drastic. Viorica Dancila, declaratii la .

Raluca Pruna, despre Cazul Caracal: Statul roman este sexist si are o atitudine medievala. Autorul moral este coalitia PSD-ALDE si, mai ales, Florin Iordache

Fostul ministru tehnocrat al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca statul roman este incapabil sa-si apere cetatenii, este sexist si are o atitudine medievala. Pe de alta parte, ea a comentat, la RFI, ca referendumul propus de premierul Viorica Dancila dupa crimele din Caracal este o grozavie nemaiintalnita, autorul moral al tragediei fiind coalitia PSD-ALDE si, in special, deputatul Florin Iordache.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem in cazul disparitiei fetei din Caracal

Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din Caracal.

Ce va propune Viorica Dancila in CSAT. Cum vrea sa spele imagine guvernului cu ajutorul lui Raed Arafat

Premierul Romaniei Viorica Dancila, a prezentat principalele subiecte pe care le va propune, astazi 30 iulie, in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), intr-o postare facuta pe o retea de socializare. Cazul din Caracal va fi pe masa CSAT. Viorica Dancila, despre propunerile pentru CSAT Viorica Dancila a expus principalele puncte .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )