Libnet.ro
UNICEF

12:00

Organizatiile cu lideri eficienti au sanse de 13 ori mai mari sa depaseasca rezultatele competitorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Organizatiile cu lideri eficienti au sanse de 13 ori mai mari sa depaseasca rezultatele competitorilor

Studiile din ultimii 1015 ani demonstreaza ca organizatiile cu lideri eficienti au sanse de 13 ori mai mari sa depaseasca rezultatele competitorilor si cu pana la de trei ori mai mari sa retina in interior angajatii talentati. Personalitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Tipul de cancer care ataca de doua ori mai multe femei decat cancerul mamar

Cancerul la san nu se mai afla pe primul loc in topul afectiunilor cu care se combat din ce in ce mai multe femei. In urma unui studiu efectuat recent, cercetatorii sustin ca din ce in ce mai multe femei sufera mai.

Eurostat: Deficitul bugetar al Romaniei a fost de 3% in 2016. Numai Spania si Franta au atins valori mai mari

Romania a inregistrat anul trecut un deficit bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB), la egalitate cu Marea Britanie, numai Spania si Franta atingand valori mai mari, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Topul celor mai MARI salarii din Romania in 2016. Cele mai banoase domenii

In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti. Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a ici.

Topul companiilor din Romania cu cele mai mari salarii. Cine sunt angajatii care castiga 17.600 de lei lunar

Angajatii Romatsa, regia autonoma de stat care controleaza si dirijeaza traficul aerian, au cele mai mari salarii medii din economie: 17. 600 de lei net pe luna, informeaza Zf. ro. Romatsa controlul si.

Topul celor mai mari salarii din tara in 2016. Cele mai banoase domenii

Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a incasat 173. 000 de lei pe luna. Acesta este directorul general al unei companii de consultanta in afaceri, potrivit tvr. ro. In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti.

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru: asigurari de bunuri, aviatie si tehnice

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru al acestui an, in functie de suma totala asigurata, au fost generate de produse de asigurari de bunuri, raspunderi si asigurari tehnice, potrivit companiei. Polita cu cea mai mare suma.

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

Emmanuel Macron si Marine Le Pen, doi outsideri care au trecut in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, ar putea decide viitorul Uniunii Europene. La alegerile din 7 mai, cei doi vor pune accent pe teme diferite.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )