Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul celor mai MARI salarii din Romania in 2016. Cele mai banoase domenii

B1 B1,
Topul celor mai MARI salarii din Romania in 2016. Cele mai banoase domenii

In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti. Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a ici. continuă pe B1

Topul celor mai mari salarii din tara in 2016. Cele mai banoase domenii

Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a incasat 173. 000 de lei pe luna. Acesta este directorul general al unei companii de consultanta in afaceri, potrivit tvr. ro. In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti.

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Topul companiilor din Romania cu cele mai mari salarii. Cine sunt angajatii care castiga 17.600 de lei lunar

Angajatii Romatsa, regia autonoma de stat care controleaza si dirijeaza traficul aerian, au cele mai mari salarii medii din economie: 17. 600 de lei net pe luna, informeaza Zf. ro. Romatsa controlul si.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Un local din Cluj, in topul celor mai bune si secrete baruri din lume FOTO

Un local din Cluj este pe podium intr-un top sapte al celor mai bune si secrete baruri din lume intocmit de popularul site boredpanda. com.

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Senatorul PMP Traian Basescu: Pentru scrierea Codurilor penale s-au platit zece milioane de dolari celor mai luminate minti din mediul academic romanesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, in Comisia juridica a Senatului, ca pentru scrierea actualelor Coduri s-au platit cu zece milioane de dolari cele mai luminate minti ale mediului academic romanesc.

Cel mai devastator cutremur din istoria omenirii. 830.000 de morti si sute de mii de raniti

Historia. ro prezinta o scurta cronologie a celor mai devastatoare cutremure din istoria omenirii. 11 octombrie 1138 Siria Cutremurul care s-a produs in ziua de 11 octombrie 1138 in Siria, a.

Investitorii autohtoni avertizeaza asupra riscurilor cresterii salariilor in sectorul bugetar: Romania va putea plati salarii mai mari numai in conditiile in care vor munci mai multi romani, care vor produce bunuri cu valoare adaugata mare

Nivelul de salarizare ridicat din sectorul bugetar genereaza in aceasta perioada o migratie masiva a personalului calificat, ingineresc indeosebi, din sectorul privat catre cel de stat, avertizeaza Patronatul Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM) .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )