Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa victoria cu Johanna Konta: Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei

Simona Halep s-a calificat marti in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-1, in fata jucatoarei Johanna Konta 41 WTA). Nu sunt inca la 100%, dar ma simt bine. Am stiut ce trebuie sa fac impotriva ei. incerc sa fiu calma, increzatoare, a precizat numarul trei mondial.

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Victoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep.

Simona Halep, dupa 6-0, 6-0, cu Viktoria Kuzmova: Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Viktoria Kuzmova, o sportiva care nu si-a putut pune in evidenta loviturile in forta contra numarului trei mondial. Halep a reusit un meci aproape de perfectiune, victoria venind dupa 45 de minute 6-0, 6-0). Am dominat meciul, am simtit mingea, fiecare lovitura, sunt multumita, a precizat Halep.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa.

Ashleigh Barty: Sunt mandra ca i-am pus probleme Simonei Halep

Ashleigh Barty a fost eliminata in sferturile de la Madrid, australianca fiind depasita in doua seturi, scor 7-5, 7-5, de Simona Halep. La finalul disputei, Barty s-a declarat multumita ca a putut sa ii puna probleme Simonei, cunoscuta fiind constanta jucatoarei noastre pe zgura.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Madrid. Reactia romancei dupa meciul cu Barty

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, pentru care s-au pus in joc premii in valoare de peste 7 milioane de euro. Simona a invins-o in sferturi pe Ashleigh Barty, cu scorul de 7-5, 7-5. Victoria din meciul cu Barty i-a asigurat romancei pozitia a doua in clasamentul WTA, incepand de luni.

Simona Halep, probleme de sanatate! Anunt ingrijorator, dupa victoria de la Madrid

Simona Halep continua sa faca meciuri senzationale la Madrid, chiar daca are probleme de sanatate. Constanteanca s-a calificat in semifinalele turneului din capitala Spaniei, dar nu este la capacitate maxima din cauza unei raceli. Sportiva noastra a invins-o pe Ashleigh Barty in sferturile de finala, cu scorul de 7-5, 7-5 si o va intalni in [] .

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Madrid. Vremea revansei pentru Halep

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 9 mondial, va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de.

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid: In continuare iau antibiotic

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )