Libnet.ro
UNICEF

18:30

OUG pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate: Se poate vota la orice sectie, indiferent de domiciliu Danca: Fraudele sunt excluse datorita sistemului electronic de control al votului

Hotnews Hotnews,
 OUG pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate: Se poate vota la orice sectie, indiferent de domiciliu Danca: Fraudele sunt excluse datorita sistemului electronic de control al votului

Guvernul a adoptat, marti seara, o ordonanta de urgenta pentru organizarea alegerilor parlamentare inainte de termen, care prevede, printre altele, posibilitatea votarii la orice sectie, indiferent de domiciliu, dar si dublarea numarului de parlamentari in Diaspora. Suspiciunile de frauda nu au niciun temei datorita sistemului electronic de control al votului electronic, a declarat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului. Sedinta maraton de Guvern: Au fost aprobate 25 de ordonante de urgenta. continuă pe Hotnews

Guvernul pregateste OUG pentru organizarea alegerilor anticipate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta cu modificari legislative in cazul in care se va ajunge la alegeri anticipate. Nu ma astept ca PSD sa adune voturile necesare la motiune, dar paza buna trece primejdia rea, a spus Ludovic Orban.

Sedinta-maraton a Guvernului Orban s-a incheiat. Ce acte normative au fost adoptate: Multe OUG pentru ca, de trei luni de zile, incercam sa reparam ce a stricat PSD

Guvernul Orban a adoptat circa 25 de acte normative, in sedinta de marti seara, printre care se numara liberalizarea programelor nationale de sanatate, prevederile necesare pentru organizarea alegerilor.

Surse: Guvernul adopta azi doua OUG: organizarea alegerilor anticipate si alegerea sefilor de CJ prin vot indirect

Guvernul va adopta azi doua ordonante de urgenta: una privind organizarea alegerilor anticipate, alta privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene in mod indirect, prin votul consilierilor judeteni. in cazul in care motiunea de cenzura va trece miercuri de votul Parlamentului, Guvernul Orban va ramane interimar si nu va mai putea adopta OUG.

Guvernul Orban lucreaza la OUG pentru alegeri

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat, marti, ca lucreaza la OUG pentru alegerile anticipate. Confruntat cu posibilitatea demiterii la motiunea de cenzura, Guvernul Orban planuieste aprobarea, in.

USR: Alegerea primarilor in 2 tururi, sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate

Uniunea Salvati Romania a apreciat, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de catre Parlament, ca alegerea primarilor in doua tururi a fost sacrificata pentru declansarea alegerilor anticipate.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta o OUG pentru achitizionarea de echipamente pentru combaterea si prevenirea coronavirusului

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va initia, impreuna cu Ministerul Sanatatii, un proiect de OUG pentru combaterea si prevenirea unor eventuale cazuri de infectii cu noul coronavirus in tara noastra.

Guvernul va aproba prin OUG masuri pentru organizarea recensamantului agricol si al populatiei

Guvernul va aproba prin doua ordonante de urgenta masuri privind organizarea recensamintelor pentru 2020-2021, cel agricol si al populatiei, de catre Institutul National de Statistica, dupa ce premierul a acceptat introducerea pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Executiv a celor doua proiecte.

Rares Bogdan (PNL): Daca va fi investit, Guvernul Orban II va adopta OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi Renate Weber apara penali si partide antidemocratice (VIDEO)

Una dintre primele actiuni ale Guvernului Orban II, dupa o eventuala instalare, va fi adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, a afirmat eurodeputatul Rares.

OUG PENTRU MOFICAREA LEGII PETROLULUI: Transferul sau vanzarea participatiilor la acordurile petroliere, posibile doar cu aprobarea Guvernului

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a introdus, ieri, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii petrolului nr. 2382004, cu modificarile si completarile ulterioare, astfel incat niciun transfer sau vanzare de participatii la acordurile petroliere sa nu mai poata fi realizat fara sa fie aprobat mai intai de Guvern.

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )