Libnet.ro
UNICEF

17:30

P. Diddy, cel mai bine platit rapper. A strans o suma record

Antena3 Antena3,
P. Diddy, cel mai bine platit rapper. A strans o suma record

Diddy lucreaza in prezent la un nou album, insa chiar inainte de a-l scoate, muzicianul are motive sa fie fericit. Si asta pentru ca revista Forbes l-a declarat recent cel mai bine platit rapper. continuă pe Antena3

Mai putin e mai bine? Ce trebuie sa stie toti parintii

Tu ce faci cand copilul pare ca nu te asculta? Cel mai probabil tipi. Ce faci atunci cand copilul tau incearca sa rezolve o situatie? Cel mai probabil ii sari in ajutor sa-i dai solutiile. Poate ca ar fi fost mai bine.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Avocat: Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista riscul unui infarct

Sorin Oprescu se simte mai bine, dar exista posibilitatea unei interventii chirurgicale, fiind risc de infarct, a declarat ieri seara Viorel Mocanu, unul din avocatii fostului edil al Capitalei, transmit surse din presa.

UPDATE Carpatica Asigurari, asigurator care functioneaza de mai bine de 1 an de zile sub nivelul legal de solvabilitate, anunta ca si-a majorat capitalul cu 2,5 milioane lei

Carpatica Asigurari, societate controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, si aflata in redresare financiara de mai bine de un an de zile pentru neindeplinirea conditiilor legale de solvabilitate, a anuntat luni ca si-a majorat capitalul, in data de 31 august 2015, cu o prima transa, in valoare de 2,5 milioane lei. La data de 30 iunie 2015, Carpatica Asig avea un grad de solvabilitate negativ de - 6,23, in conditiile in care minimul legal este de 1, ceea ce inseamna ca obligatiile inclusiv fata de asigurati) ale asiguratorului depasesc cu mult valoarea activelor. Pentru a se redresa financiar, Carpatica a promis catre ASF ca va incheia tranzactia cu un investitor strategic, pana in 15 decembrie 2015. UPDATE Reprezentantii Carpatica Asig pentru HotNews. ro: Impactul acestei majorari de capital asupra gradului de solvabilitate este unul pozitiv, dar nu putem spune ca este unul major, intrucat sunt o serie intreaga de masuri si actiuni ce trebuie realizate pentru imbunatatirea acestui indicator, pe langa majorarile de capital.

Emmy: Game of Thrones, cel mai bun serial dramatic, Veep, cel mai bun serial de comedie

Gala Premiilor Emmy 2015, desfasurata in Los Angeles, si-a desemnat castigatorii in noaptea de duminica spre luni. Game of Thrones a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic.

Primele pareri despre iPhone 6S: cel mai bun iPhone construit vreodata, inca imperfect

Primele iPhone-uri 6S au inceput sa circule pe la publicatiile de tech din afara, iar cativaoameni de specialitate au avut norocul de a pune mana pe noul iPhone. Noile telefoane de la Apple, iPhone 6S si 6S Plus s-au lansat oficial acum cateva saptamani, iar de atunci oamenii nu inceteaza sa vorbeasca despre acestea. Telefoanele [] Primele pareri despre iPhone 6S: cel mai bun iPhone construit vreodata, inca imperfect Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai ciudat hotel din lume: Locul in care poti sa dormi intr-un tramvai sau intr-o camera inspirata de Transilvania

Orasul Amsterdam se poate lauda cu un hotel care ar putea primi usor eticheta de cel mai ciudat hotel din lume, datorita modului in care a fost conceput, scrie Daily Mail.

Cel mai rapid SSD pentru acasa are o viteza absurda

Fanii SSD-urilor de mare viteza se pot orienta in viitorul apropiat catre noul model de la Samsung destinat sistemelor ultraportabile. intr-o competitie care tocmai s-ar putea sa fi atins cote absurde, cei de la Samsung au devenit lideri de piata. Prin lansarea noii serii de SSD-uri 950 Pro, rata de transfer de date pe care [] Cel mai rapid SSD pentru acasa are o viteza absurda Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fa-ti backup nelimitat in cloud la cel mai mic pret cu Backblaze

Daca lucrati cu volume semnificative de date si doriti sa va asigurati ca nu veti pierde niciodata nimic, Backblaze este cea mai ieftina solutie de backup online. Concurenta din domeniul stocarii in cloud este incredibil de benefica pentru utilizatori. Dupa ce in urma cu un an de zile ramaneam uimiti de oferta celor de la [] Fa-ti backup nelimitat in cloud la cel mai mic pret cu Backblaze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

INSSE: Somajul in randul tinerilor a atins cel mai ridicat nivel

Rata somajului in trimestrul al doilea 2015 a fost de 6,8%, in scadere de la 7,4% in trimestrul anterior, iar somajul in randul tinerilor 15 - 24 de ani) a atins cel mai ridicat nivel, 20,4%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )