Libnet.ro
UNICEF

21:46

REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor

Reactia PSD dupa ce ministrul Marcel Vela a anuntat masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica: social-democratii sustin ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, acuzatii pentru ministrul-candidat Marcel Vela: Vorbeste cu mult tupeu si nesimtire tocmai de alegeri

PSD a lansat o serie de acuzatii, intr-o postare pe Facebook, la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care a spus ca este primul care incalca legea organizarii alegerilor locale.

PSD il acuza pe Marcel Vela ca vrea sa vicieze rezutatul alegerilor de duminica: Legea nu exista pentru Vela!

PSD reactioneaza dupa ce ministrul de Interne Marcel Vela, candidat la locale, a anuntat intr-o declaratie de presa masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica, social-democratii sustinand ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

MARCEL VELA : La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de interventie in toate judetele tarii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat chestor-sef de politie Bogdan Despescu au sustinut astazi o declaratie de presa, la ora 18,00, la sediul MAI.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )