Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Antena3 Antena3,
Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Fernando Perez, zis Camaron, este pacientul zero cu coronavirus din Spania. continuă pe Antena3

Coronavirus: Toata Spania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor a crescut cu 1.500 intr-o zi

Spania se inchide la nivel national ca masura impotriva coronavirusului ca parte a masurilor de stare de urgenta, relateaza El Mundo si Cadena Ser, scrie Reuters. Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a crescut cu 1. 500 intr-o zi la peste 5.

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Un nou-nascut, cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume

Un nou-nascut din Londra a devenit cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume.

CORONAVIRUS |China crede ca a gasit pacientul zero. Primul bolnav s-ar fi infectat in noiembrie

Pandemia de coronavirus s-a raspandit rapid in toata lumea, afectand peste 135. 000 de persoane din care aproximativ 5. 000 s-au stins din viata. China, tara din care a izbucnit virusul, are, in prezent,.

Cine e Lucian Heius, pacientul 100 cu Coronavirus. E crescator de oi si a fost propus de PNL ca ministru de Finante

Lucian Heius, pacientul 100 cu coronavirus din Romania, fusese propus pentru functia de ministru al Finantelor in Guvernul Citu. Heius este deputat PNL, fost sef al Fiscului in regiunea Timisoara si crescator de oi. A fost infectat cu coronavirus de Vergil Chitac, colegul sau de partid.

Coronavirus: Toata Spania intra in carantina, dupa ce numarul cazurilor a crescut cu 1.500 intr-o zi - UPDATE

Spania se inchide la nivel national ca masura impotriva coronavirusului ca parte a masurilor de stare de urgenta, relateaza El Mundo si Cadena Ser, scrie Reuters. Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a crescut cu 1. 500 intr-o zi la peste 5. 700, au anuntat oficialii din domeniul sanatatii, relateaza BBC.

Coronavirus in lume. Numarul cazurilor din Spania a crescut cu 2.000 intr-o zi 100 de decese in 24 de ore

Bilantul cazurilor de coronavirus a crescut cu 2. 000 si 100 de morti in 24 de ore, dupa ce Spania a decretat stare de urgenta sambata, relateaza AFP. Printre cei infectati se afla inclusiv si sotia premierului spaniol Pedro Sanchez.

Madrid, Catalunia si Pais Vasco, cele mai afectate regiuni din Spania. Numarul de infectari pe fiecare regiune (FOTO, VIDEO)

Madrid, Catalunia, Pais Vasco, Castilla La Mancha si Castilla y Leon sunt regiunile cu cele mai multe cazuri de infectari cu coronavirusul Covid-19, se arata in datele raportate sambata de Ministerul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )