Libnet.ro
UNICEF

23:45

Padurea Hoia-Baciu, in topul celor mai stranii locuri din lume, subiect de documentar turistic, cu voci de la BBC si CNN. Trailerul a fost deja lansat FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Padurea Hoia-Baciu, in topul celor mai stranii locuri din lume, subiect de documentar turistic, cu voci de la BBC si CNN. Trailerul a fost deja lansat FOTO VIDEO

Padurea Hoia-Baciu din judetul Cluj, inclusa in diferite topuri ale celor mai stranii locuri din lume, devine subiect de documentar, care isi propune sa determine turistii straini sa viziteze zona si sa se convinga pe propria piele daca fenomenele aduse in discutie sunt realitate sau mit. Filmul va fi narat de Peter Baker, fost prezentator la BBC, si de Eric Gordon, voice-over pentru programe CNN. continuă pe Adevărul

Misterele paranormale din Padurea Hoia-Baciu, subiect de film

Padurea Hoia-Baciu, de la marginea Clujului, continua sa starneasca controverse. Nu putini sunt aceia care sustin ca locul este bantuit, ca aici au loc fenomene stranii, inexplicabile. O echipa de entuziasti.

O jandarmerita din Galati, in topul celor mai frumoase femei in uniforma

In topul celor mai apreciate femei in uniforma se afla si o jandarmerita din Galati. in luna martie, Lacramioara Andrei ar putea fi pe coperta paginii Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, precum si pe coperta Revistei Pentru Patrie. Pentru ca aceasta sa castige competitia, fotografia jandarmeritei are nevoie de cat mai multe aprecieri.

Preferintele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii: Ceausescu era timid, Lenuta isi inregistra baietii facand sex, iar Hitler isi reprima homosexualitatea

Viata sexuala a celor mai cruzi dictatori ai lumii s-a aflat in repetate randuri sub lupa specialistilor. Timizi precum Ceausescu sau perversi ca Lenuta, Prima Doamna care isi inregistra propiii baieti facand sex, ori adevarati maratonisti sexuali, precum Mossolini si Castro, cu mii de cuceriri pe parcursul vietii, fanteziile liderilor intunecati ai lumiisunt, in unele cazuri, mai mult decat socante.

Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand alegi sa locuiesti undeva, scrie zf. ro. in fiecare an Mercer, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume,.

Locuri de vizitat in Dobrogea. Cele mai frumoase locuri de pe taramul dintre Dunare si Marea Neagra

Locuri de vizitat in Dobrogea. Calatorul care poposeste in Dobrogea va ramane uimit de diversele forme de relief, de urmele lasate de cei care odinioara au iubit si au murit la Pontul Euxin.

Plan national impotriva celor mai cumplite boli

Ministerul Sanatatii a pus la punct un plan national de actiune, prin care isi doreste ca in urmatorii cinci ani, romanii si in special copiii care au un comportament la risc sa aiba mai multa grija de sanatatea lor.

Grota din Romania care merita sa fie inclusa in clasamentul celor mai spectaculoase pesteri din lume FOTO VIDEO

Cele mai frumoase pesteri din lume, intr-un top realizat de Orbitz Travel, ne lasa sa descoperim o lume a intunericului de-a dreptul spectaculoasa. Alaturi de acestea ar putea sta, fara indoiala, si una dintre cele mai frumoase grote din tara noastra, Pestera de Smarald din judetul Valcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )