Libnet.ro
UNICEF

20:45

Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile pentru vizitatori

B1 B1,
Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile pentru vizitatori

Familia Regala a Romaniei a anuntat, in cursul zilei de duminica, data la care se va redeschide Palatul Elisabeta. Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile,incepand cu. continuă pe B1

Palatul Elisabeta va putea fi vizitat in aceasta toamna

Familia Regala a Romaniei anunta ca Palatul Elisabeta isi deschide din nou portile, in perioada 22 o.

Raed Arafat: Nu se suna la 112 pentru ca nu a raspuns DSP-ul. Din nou, fac apel la oameni - 112 sa fie pastrat numai pentru urgente! (VIDEO)

Raed Arafat le-a cerut din nou romanilor sa sune la 112 doar daca au o urgenta. Seful DSU a venit cu precizarea in conditiile in care serviciul de urgenta e deja suprasolicitat si e si mai mult pus la.

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu, unul din manelistii momentului, nu mai scapa de problemele cu legea. Bine, la cate arepe raboj, nu ar trebui sa mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informatii, este implicat intr-un dosar penal de proxenetism. Dani Mocanu are din nou probleme Conform surselor WoWbiz. ro, dosarul penal de proxenetism in care este implicat si .

Ministrul Transporturilor deschide lista PNL Salaj pentru Camera Deputatilor. Pe cine mizeaza liberalii pentru Senat

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va deschide lista PNL pentru Camera Deputatilor, la Salaj, a decis in cursul zilei de vineri Colegiul Director Judetean al organizatiei. Pe urmatoarele locuri se situeaza.

Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus Fm si Focus TV, deschide lista PNL Buzau pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care detine Focus TV, Focus Fm, Sansa buzoiana si SansaNews, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei. Candidatura sa va fi supusa.

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca partidul a finalizat listele de candidaturi pentru.

CORONAVIRUS |Dupa a cincea zi consecutiva cu mai putin de 10 cazuri noi, Australia relaxeaza restrictiile. Ce lucruri vor fi din nou permise

In statul Victoria din centrul Australiei, anumite restrictii impuse pentru stoparea raspandirii virusului COVID-19 vor fi ridicate, a anuntat duminica, 18 octombrie, premierul statului, Daniel Andrews, citeaza Th.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Parlamentul European anuleaza din nou sesiunea plenara de la Strasbourg

Urmatoarea sesiune a Parlamentului European, prevazuta intre 19 si 22 octombrie, nu va avea loc la Strasbourg din cauza pandemiei de coronavirus, ci va fi organizata in sistem de videoconferinta, a anuntat vineri presedintele institutiei, David Sassoli, potrivit AFP.

Propunerea inchiderii scolilor din municipiu Braila pentru doua saptamani a fost respinsa

Inchiderea scolilor in municipiul Braila a fost propusa de seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), Viorel Botea, in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) inchiderea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )