Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panamajora de curent inCapitala,din cauza unei avarii la o statie a Transelectrica

Adevărul Adevărul,
Panamajora de curent inCapitala,din cauza unei avarii la o statie a Transelectrica

Mai multe cartiere din Bucuresti sunt afectate de o pana de curent. Defectiunea afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Dacia, Andronache, Pipera si Dorobanti. continuă pe Adevărul

Gara din Strasbourg a fost evacuata timp de doua ore din cauza unei alerte cu bomba

Gara din Strasbourg a fost evacuata duminica iar circulatia trenurilor a fost intrerupta pentru doua ore din cauza unei alerte cu bomba, scrie News. ro, citand presa franceza.

O aeronava Blue Air Bucuresti-Stuttgart a aterizat la Budapesta, din cauza unei defectiuni la bord

O aeronava Blue Air care a decolat din Bucuresti duminica dimineata, cu destinatia Stuttgart, a aterizat la Budapesta din cauza unei semnalizari contradictorii la bord, au declarat duminica pentru News. ro reprezentantii companiei aeriene, informeaza News. ro.

Pana majora de curent in mai multe zone din Bucuresti si din Ilfov

ACTUALIZARE 17:50 Metrorex: Problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate Metrorex precizeaza ca problemele cu iluminatul peroanelor in statiile Iancului si Pipera au fost remediate iar circulatia trenurilor nu este afectata. *ACTUALIZARE 17:45 Enel: Se lucreaza pentru alimentarea clientilor, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol *ACTUALIZARE 17:40 Transelectrica: in acest moment, se lucreaza pentru realimentarea rapida a tuturor consumatorilor afectati -------- Mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov au ramas fara energie electrica, din cauza unei avarii la reteaua Transelectrica, transportatorul de curent electric.

Sediu de primarie, scos la licitatie din cauza unei datorii (VIDEO)

Sediul primariei din comuna botosaneana Manoleasa a fost scos la vanzare, prin licitatie, din cauza datoriilor pe care autoritatile le au fata de fostul proprietar, informeaza B1 TV. Un executor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )