Libnet.ro
UNICEF

16:45

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din istorie, acum descrisa intr-o carte

Adevărul Adevărul,
Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din istorie, acum descrisa intr-o carte

Cartea Panama Papers, scrisa de jurnalistii de investigatie Bastian Obermayer si Frederick Obermaier, a aparut la Editura Litera. Cartea a fost scrisa de jurnalisti de investigatie premiati, si ne ofera date despre firme secrete offshore a zeci de sefi de state si de dictatori. continuă pe Adevărul

Microsoft a realizat cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria sa: 20 de mld. dolari pentru preluarea LinkedIn

Microsoft a efectuat o emisiune de obligatiuni de 19,75 miliarde de dolari, cea mai mare din istoria companiei, pentru finantarea achizitiei retelei de socializare LinkedIn, realteaza Bloomberg.

Angajatii fug din economia cu cea mai mare crestere din UE

Romania are cea mai mare crestere economica din Europa: 4,3% in trimestrul I, dar 90 000 de romani au aplicat pentru un loc de munca in strainatate doar in ultimele trei luni. Odata cu ei, tara a pierdut 1 miliard de euro.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie cea mai mare crestere a afacerilor in comertul cu amanuntul din UE

Comertul cu amanuntul este sectorul la care tara noastra conduce in ultimele 6 luni, dupa ce si in luna iunie, Romania a inregistrat cea mai mare crestere in acest sector, cu un avans ajustat la numarul de zile lucratoare de 16,2% fata de aceeasi.

Cea mai mare maternitate din Moldova nu mai poate interna prematuri: Nu putem scoate un copil de pe aparat ATI si sa punem altul

Maternitatea Cuza-Voda din Iasi nu mai poate primi prematuri din alte maternitati din regiunea Moldovei pentru ca toate locurile din Centrul de Terapie Intensiva Neonatala sunt ocupate.

Asalt pe litoral. Cea mai aglomerata luna august din ultimul deceniu

Luna august va fi cea mai buna pentru turismul estival din ultimul deceniu. Romania libera va prezinta cum puteti ajunge cel mai repede si cel mai ieftin la malul marii cu masina, cu trenul sau cu autocarul.

Ziua Marinei Romane 2016. Cum se va derula in acest an, de Sfanta Marie, cea mai mare sarbatoare a oamenilor marii

Ziua Marinei Romane 2016 va avea un program plin de evenimente festive, ce se vor derula in mai multe localitati din tara, toate situate pe malul apei.

REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Bucharest International Air Show BIAS) este cel mai mare show aerian din Romania, aflat deja la cea de-a opta editie. Sub ochii ingaduitori ai organizatorilor, o echipa de militari straini a inceput sa ceara bani vizitatorilor, pentru a le permite acestora accesul in interiorul unuia dintre cele mai populare avioane de lupta din lume.

Subiectele Zilei: Misterul organizarii evenimentelor sportive la Sosea a fost dezlegat; Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania; Tigania de la Partida Romilor: Cum l-a denuntat Nicu Paun pe Madalin Voicu

Care sunt tintele tandemului Basescu-Tariceanu. Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu dau tot mai multe mesaje de apropiere. 20 de milioane de lei ne costa in acest an pensiile speciale ale parlamentarilor. Cati alesi s-au inghesuit sa depuna cereri.

Care este cea mai mare durere pe care o poate suporta corpul uman

Durerea este ceva de care ne temem aproape) toti si e instinctuala. E modul in care invatam sa nu atingem obiecte fierbinti, sa evitam insectele care inteapa si, in linii mari, sa.

Care e cea mai mare durere pe care o poate suporta corpul uman

Durerea e ceva de care ne temem aproape) toti si e instinctuala. E modul in care invatam sa nu atingem obiecte fierbinti, sa evitam insectele care inteapa si, in linii mari, sa ne traim vietile incercand sa evitam orice suferinta fizica. Evident, durerea e relativa. O mica intepatura de ac nu are acelasi impact precum [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )