Libnet.ro
UNICEF

01:05

Microsoft a realizat cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria sa: 20 de mld. dolari pentru preluarea LinkedIn

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Microsoft a realizat cea mai mare emisiune de obligatiuni din istoria sa: 20 de mld. dolari pentru preluarea LinkedIn

Microsoft a efectuat o emisiune de obligatiuni de 19,75 miliarde de dolari, cea mai mare din istoria companiei, pentru finantarea achizitiei retelei de socializare LinkedIn, realteaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Angajatii fug din economia cu cea mai mare crestere din UE

Romania are cea mai mare crestere economica din Europa: 4,3% in trimestrul I, dar 90 000 de romani au aplicat pentru un loc de munca in strainatate doar in ultimele trei luni. Odata cu ei, tara a pierdut 1 miliard de euro.

Klaus Iohannis, asteptat in august la Buzau pentru a participa la cea mai mare parada militara

Un numar de 600 de militari vor fi moblizati pentru a participa la cea mai mare parada organizata la Buzau. Evenimentul va avea loc pe 18 august in cadrul unui amplu program organizat pentru sarbatorirea centenarului Armatei a 2-a.

Asalt pe litoral. Cea mai aglomerata luna august din ultimul deceniu

Luna august va fi cea mai buna pentru turismul estival din ultimul deceniu. Romania libera va prezinta cum puteti ajunge cel mai repede si cel mai ieftin la malul marii cu masina, cu trenul sau cu autocarul.

Credeai ca stii totul despre Delia? in cine are cea mai mare incredere

Astazi este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, si, chiar daca viata ei a fost analizata pe toate partile, tot mai sunt lucru nestiute despre Delia. Cine se afla in dreapta artistei, dar mai.

REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Bucharest International Air Show BIAS) este cel mai mare show aerian din Romania, aflat deja la cea de-a opta editie. Sub ochii ingaduitori ai organizatorilor, o echipa de militari straini a inceput sa ceara bani vizitatorilor, pentru a le permite acestora accesul in interiorul unuia dintre cele mai populare avioane de lupta din lume.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov.

Subiectele Zilei: Misterul organizarii evenimentelor sportive la Sosea a fost dezlegat; Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania; Tigania de la Partida Romilor: Cum l-a denuntat Nicu Paun pe Madalin Voicu

Care sunt tintele tandemului Basescu-Tariceanu. Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu dau tot mai multe mesaje de apropiere. 20 de milioane de lei ne costa in acest an pensiile speciale ale parlamentarilor. Cati alesi s-au inghesuit sa depuna cereri.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Care este cea mai mare durere pe care o poate suporta corpul uman

Durerea este ceva de care ne temem aproape) toti si e instinctuala. E modul in care invatam sa nu atingem obiecte fierbinti, sa evitam insectele care inteapa si, in linii mari, sa.

Care e cea mai mare durere pe care o poate suporta corpul uman

Durerea e ceva de care ne temem aproape) toti si e instinctuala. E modul in care invatam sa nu atingem obiecte fierbinti, sa evitam insectele care inteapa si, in linii mari, sa ne traim vietile incercand sa evitam orice suferinta fizica. Evident, durerea e relativa. O mica intepatura de ac nu are acelasi impact precum [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )