Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avionul care il transporta pe Papa Francisc nu mai aterizeaza la Bacau din cauza vremii

Adevărul Adevărul,
Avionul care il transporta pe Papa Francisc nu mai aterizeaza la Bacau din cauza vremii

Program de zbor al Papei Francisc a fost modificat in a doua zi de vizita in Romania, din cauza vremii. Astfel, aeronava care il va transporta va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat. continuă pe Adevărul

Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Programul Suveranului Pontif a fost modificat, din cauza conditiilor meteo, astfel ca aeronava care il va transporta pe Papa Francisc va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat pentru a doua zi a vizitei sale in Romania, relateaza Mediafax.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Povestea impresionanta a icoanei la care se va inchina Papa Francisc in vizita la Iasi - FOTO

Papa Francisc se va inchina la Iasi in fata uneia dintre cele mai cunoscute icoane ale catolicismului din Romania, icoana Fecioarei Maria cu pruncul Isus de la Sanctuarul din Cacica, judetul Suceava. Aceasta a.

Ce este Sfantul Rozariu, cea mai importanta rugaciune catolica pe care o va rosti Papa Francisc in vizita sa in Romania

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marcat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Una.

Sute de romani il intampina pe Papa Francisc pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla acum FOTO

Papa Francisc aterizeaza pe aeroportul Otopeni in jurul orei 11:30. Sute de oameni s-au adunat, insa, inca de la orele dimineatii pentru a-l intampina pe Suveranul Pontif. Papa Francisc soseste vineri, 31 mai, pentru prima data in Romania de cand conduce Biserica Catolica. Autoritatile din Bucuresti au luat masuri speciale: sunt restrictii de trafic, strazile [] .

Papa Francisc in Romania. Imagini din avionul Suveranului Pontif. Papa are in fata sa o icoana cu Fecioara Maria impreuna cu Iisus Hristos

Papa Francisc in Romania. Antena 3 a prezentat imagini cu aeronava Alitalia cu Papa Francisc, cu care a inceput calatorie spre Romania. Papa Francisc in RomaniaSuveranul Pontif este asezat pe.

Papa Francisc in Romania. Papa s-a imbarcat in avion. Imagini cu aeronava care il va aduce pe Suveranul Pontif in tara noastra - VIDEO

Update:Papa Francisc s-a imbarcat in avionul care il va aduce in Romania. Suveranul Pontif a salutat echipajul avionului. Papa Francisc in Romania. Avionul cu care Papa Francisc va pleca este pregatit.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Avionul Suveranului Pontif a decolat de la Roma. Primele imagini din avion LIVE TEXT si VIDEO

Update:Avionul care il va aduce pe Papa Francisc in Romania, a decolat de pe aeroportul din Roma, la ora locala a Romaniei 9:05. Update:Suveranul Pontif s-a imbarcat in avionul care il va aduce in.

Ce le-a spus Papa Francisc jurnalistilor romani in avionul cu care vine de la Roma: Sper ca vremea sa tina cu noi

Papa Francisc a vorbit cu jurnalistii romani in timpul calatoriei cu avionul spre Bucuresti. Papa a venit la jurnalisti la ora 10;15 ora Romaniei si le-a multumit ca ii sunt alaturi si pentru munca pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )