Libnet.ro
UNICEF

17:15

Papa Francisc, mesaj vocal hilar pentru maicutele carmelite!

ADPM ADPM,
Papa Francisc, mesaj vocal hilar pentru maicutele carmelite!

Papa Francisc tine din nou prima pagina a tuturor publicatilor, iar asta dupa ce a lasat un mesaj vocal hilar maicutelor de la o manastire carmelita din Spania. Papa a sunat la manastire in ziua de Anul Nou si a fost surprins ca nimeni nu-i raspunde la telefon. Mesajul lui vocal a ajuns ulterior subiect de stiri la CNN si televiziunile spaniole. continuă pe ADPM

Mesaj pe robotul unor carmelite desculte, de la Papa Francisc.

Calugaritele de la o manastire spaniola au avut parte de o surpriza, in prima zi a anului. Papa Francisc le-a sunat sa le ureze La multi ani!, insa nimeni nu a raspuns la telefon, asa ca Suveranul Pontif le-a lasat un mesaj pe robot. Caligaritele, din Ordinul Carmelitelor Desculte, de la o manastire din Lucena, au relatat pentru radioul spaniol, citat de AFP, ca au gasit urmatorul mesaj: Ce pot face calugaritele de le impiedica sa raspunda la telefon? Sunt Papa Francisc. Voiam sa va .

Papa Francisc a telefonat, de Revelion, unor calugarite care nu i-au raspuns: Ce fac surorile mele?

Mai multe calugarite din Spania au avut parte de o surpriza in Noul An, cand au descoperit ca primisera un mesaj vocal de la nimeni altul decat de la Suveranul Pontif, care le-a intrebat de ce nu raspund la telefon.

Papa Francisc se roaga pentru Michael Schumacher!

Fara indoiala, Papa Francisc isi merita apelativul de King of Popes, acesta reusind sa revitalizeze Biserica Catolica si sa tranforme religia dintr-o practica desueta intr-una cool, captand tot mai mult atentia noii generatii. Impresionat de momentele dramatice pe care le traieste acum Michael Schumacher, Papa Francisc se roaga pentru campionul de Formula 1 si pentru tot cei care se lupta pentru viata pe patul de spital.

Uniunile homosexuale sunt o provocare pentru noi. Ce spune Papa Francisc despre copiii homosexualilor

Papa Francisc a facut un apel catre capii Bisericii Catolice sa regandeasca atitudinea fata de copiii care au parinti de acelasi sex sau care au parinti divortati, aratand ca micutii sunt.

Papa Francisc a donat cinci milioane de dolari.

Papa Francisc le-a donat cinci milioane de dolari organizatorilor Zilelor Mondiale ale Tineretului /ZMT/ de la Rio pentru a acoperi o parte din deficitul invocat dupa evenimentul din Brazilia, a anuntat Arhiepiscopia de Rio de Janeiro, relateaza Agerpres. Sensibilizat de acest deficit, Papa si-a manifestat intentia de a contribui cu un ajutor financiar pentru a acoperi o parte din cheltuielile ZMT, eveniment ce a avut loc in perioada 23-29 iulie 2013 in Brazilia, potrivit unui anunt al .

Papa Francisc atrage de trei ori mai multi credinciosi la Vatican decat Benedict al XVI-lea

Papa Francisc are o putere de atractie de-a dreptul exceptionala asupra credinciosilor. in cele zece luni de la alegerea sa, noul Papa a adus la Vatican de trei ori mai multe persoane decat precedentul.

Papa Francisc, mai popular ca Benedict al XVI-lea.

Papa Francisc atrage de trei ori mai multi credinciosi decat Benedict al XVI-lea. Vaticanul a anuntat ca 6. 900 de credinciosi au fost prezenti la audientele generale, celebrarile liturgice si duminicile la rugaciunea Angelus dupa alegerea ca papa a lui Jorge Mario Bergoglio, pe 13 martie, potrivit cifrelor aproximative furnizate presei. Numai la audientele generale saptamanale, care se tin in mod traditional miercuri, Casa Pontificala a recenzat peste un milion si jumatate de .

Papa Francisc cere Bisericii Catolice o noua abordare fata de copiii cu parinti de acelasi sex

Papa Francisc a cerut o reexaminare a comportamentului Bisericii Catolice fata de copiii cuplurilor de acelasi sex si cuplurilor divortate. Acesta a avertizat unei atitudini care ar insemna inocularea unui.

Papa Francisc cere Bisericii Catolice o noua abordare fata de copiii cu parinti de acelasi sex

Papa Francisc a cerut o reexaminare a comportamentului Bisericii Catolice fata de copiii cuplurilor de acelasi sex si cuplurilor divortate, avertizand impotriva unei atitudini care ar insemna inocularea unui vaccin impotriva credintei, relateaza AFP.

Papa Francisc e popular. Actualul Suveran Pontif a atras de trei ori mai multi credinciosi la Vatican decat predecesorul sau

Papa Francisc a reusit o performanta greu de egalat. in cele 10 luni de pontificat, acesta a reusit sa atraga peste 6 milioane de credinciosi la Vatican, aproape de trei ori mai multi decat predecesorul Suveran Pontif, Benedict al XVI-lea, intr-un an intreg, informeaza AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )