Libnet.ro
UNICEF

20:45

Papa Francisc: Oamenii sunt mai importanti decat economia Noi suntem temple ale Sfantului Duh

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc: Oamenii sunt mai importanti decat economia Noi suntem temple ale Sfantului Duh

Papa Francisc a declarat ca oamenii sunt mai importanti decat economia in timpul cuvantarii sale de duminca dupa-masa, tinuta pentru prima oara dupa aproape trei luni in care Italia s-a aflat in carantina, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Papa Francisc, mesaj emotionant despre pandemia de COVID-19: Oamenii nu ies dintr-o criza la fel ca inainte. Vom iesi fie mai bine, fie mai rau Vindecarea oamenilor, mai importanta decat salvarea economiilor

Papa Francisc a declarat duminica ca oamenii sunt mai importanti decat economia, in contextul in care tarile decid tot mai repede sa relaxeze masurile si sa redeschida activitatile economice, in.

Papa Frncisc, mesaj emotionant despre pandemia de COVID-19: Oamenii nu ies dintr-o criza la fel ca inainte. Vom iesi fie mai bine, fie mai rau Vindecarea oamenilor, mai importanta decat salvarea economiilor

Papa Francisc a declarat duminica ca oamenii sunt mai importanti decat economia, in contextul in care tarile decid tot mai repede sa relaxeze masurile si sa redeschida activitatile economice, in.

Papa Francisc, ingrijorat de indigenii din Amazonia din cauza covid-19

Papa Francisc se declara ingrijorat cu privire la popoarele indigene din Amazonia, deosebit de vulnerabile in fata pandemiei covid-19, la finalul primei sale rugaciuni duminicale oficiate - pentru prima oara dupa aproape luni - in fata unor credinciosi reuniti in Piata Sfantul Petru, relateaza AFP.

De doua ori mai rau decat in 2008. Christine Lagarde: Economia zonei euro va scadea cu pana la 12% in acest an

Economia zonei euro va inregistra probabil o scadere intre 8 si 12% in acest an, deoarece oprirea brusca a activitatii cauzata de coronavirus va declansa o recesiune de doua ori mai adanca decat dupa criza financiara din 2008, a avertizat presedintele Bancii Centrale Europene, Christine Lagarde, scrie Financial Times.

STUDIU Europenii sunt mai preocupati de sanatate decat de problemele financiare

Consumatorii europeni sunt mai preocupati de sanatate decat de problemele financiare si de cele legate de locul de munca, in contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Redeschiderea teraselor: Notele de plata la restaurant ar putea fi mai mici decat in trecut

Reprezentantii hotelurilor si ai restaurantelor anunta ca notele de platavor fi mai mici decat in trecut, in contextul redeschiderii teraselor dupa trei luni de blocaj economic, impus pe fondul pandemiei.

Un sofer teribilist, care a intrat cu masina pe o plaja din Olimp, a fost pedepsit mai repede decat se astepta

Un sofer care a intrat cu masina pe plaja din Olimp si-a primit rasplata mai devreme decat se astepta. Bolidul sau de lux a ramas impotmolit in nisip, iar soferul s-a chinuit indelung pentru a-si scoate masina de pe plaja.

Rata de mortalitate din Franta in mai 2020, mai mica decat in ultimii ani, in ciuda crizei COVID-19

Rata de mortalitate inregistrata in Franta, intre 1 si 18 mai, a fost cu 6% mai mica decat in aceeasi perioada din 2019, respectiv cu 1% mai mica decat in intervalul similar din 2018, in ciuda crizei.

FITCH RATINGS: Criza mondiala din acest an va fi de peste doua ori mai severa decat cea din 2009

PIB-ul global va scadea cu 4,6% in 2020 * in zona euro, declinul economic va fi de 8,2%, iar in SUA - de 5,6% * PIB-ul lumii nu va atinge nivelul pre-criza mai devreme de mijlocul lui 2022 in SUA si mult mai tarziu in Europa Declinul economic generat in lume de criza coronavirusului continua sa se extinda si sa se adanceasca, potrivit agentiei de evaluare Fitch Ratings, care a taiat din nou estimarile referitoare la PIB-ul mondial in 2020, subliniind insa ca scaderea activitatii economice globale este aproape de pragul de jos, deja, si exista unele semne de stabilizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )