Libnet.ro
UNICEF

20:00

Papa Francisc a vorbit la Vatican, despre vizita in Romania. Ce a spus Suvernaul Pontif

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a vorbit la Vatican, despre vizita in Romania. Ce a spus Suvernaul Pontif

Papa Francisc a vorbit miercuri, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Papa Francisc vorbeste astazi in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania

Papa Francisc isi dedica iesirea publica de astazi din Piata San Pietro vizitei istorice pe care a facut-o in Romania si la finalul careia le transmitea romanilor ca va lua cu el locuri si momente, dar mai ales chipuri.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Romania: Ma intorc acasa imbogatit. Chipurile voastre vor fi prezente in rugaciunea mea si va cer o mare favoare, sa va rugati pentru mine! (FOTO, VIDEO)

35 Papa Francisc s-a urcat in avionul care va decola catre Roma. Adunity_87051 UPDATE 17. 25 Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa il conduc pe Papa Francisc catre avionul Tarom.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica, de trei zile, in Romania. Avionul Tarom care il duce spre Vatican a decolat de pe aeroportul din Sibiu

Peste 2. 000 de oameni l-au asteptat pe Papa Francisc la Aeroportul din Sibiu, de unde Suveranul Pontif va pleca spre Vatican, la incheierea vizitei de trei zile in Romania. 43 Aeronava Suveranul Pontif a decolatUPDATE 17. 29 Papa este condus spre aeronava Tarom care il va transporta la Roma de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica, de trei zile, in Romania. Suveranul Pontif a plecat, cu o aeronava Tarom, de pe aeroportul din Sibiu

Papa Francisc si-a incheiat duminica seara istorica vizita de stat, pastorala si ecumenica, de trei zile, in tara noastra. Suveranul Pontif a plecat spre Vatican din Sibiu, cu o aeronava Tarom. La ceremonia de ramas bun, care a avut loc pe Aeroportul din Sibiu, au fost prezenti si presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen. Peste 2. 000 de oameni l-au asteptat pe Papa pe aeroport pentru a-si lua ramas bun.

Papa Francisc, mesaj in limba romana, pe Twitter, dupa plecarea din tara noastra: Ce a transmis Suveranul Pontif

Papa Francisc a postat un mesaj pe Twitter la scurt timp dupa plecarea din Romania. Mesajul a fost transmis de Suveranul Pontif in limba romana. Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama.

Papa Francisc, declaratii in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. Potrivit preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei.

Papa Francisc, pe Twitter, dupa vizita in Romania: Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama peste toti cetatenii Romaniei

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana.

Papa Francisc, iertare! Da, Papa ai venit, pot sa visez in Romania

Sa fii impreuna. Sa speri impreuna. Cu copilul de capsunar, cu saracul, cu tiganul. Niciodata n-a fost mai simplu. A trecut Papa prin viata mea trei zile. Da, trei zile. Papa Francisc a unit relele si le-a dizolvat in weekend. Pe cand eram cu mintea relaxata. Mie mi-a luat piuitul. Se poate in Romania! Visa, iubi, ingadui impreuna.

Papa Francisc, iertare! Da, Papa, ai venit, pot sa visez in Romania

Sa fii impreuna. Sa speri impreuna. Cu copilul de capsunar, cu saracul, cu tiganul. Niciodata n-a fost mai simplu. A trecut Papa prin viata mea trei zile. Da, trei zile. Papa Francisc a unit relele si le-a dizolvat in weekend. Pe cand eram cu mintea relaxata. Mie mi-a luat piuitul. Se poate in Romania! Visa, iubi, ingadui impreuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4487 seconds )