Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va. continuă pe Ziarul Bursa

Papa Francisc a vorbit la Vatican, despre vizita in Romania. Ce a spus Suvernaul Pontif

Papa Francisc a vorbit miercuri, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza.

Cine este batrana care l-a emotionat pe Papa Francisc la Iasi / Imaginea acesteia a devenit virala

In timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc si-a intrerupt discursul pentru a povesti despre momentul care l-a impresionat cel mai tare - o batrana ce isi tinea in brate nepotul de nici doua luni. Un preot romano-catolic a facut publica imaginea femeii, iar aceasta s-a viralizat rapid.

Cine este femeia despre care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Bunicii viseaza cand nepotii merg inainte, iar nepotii au curaj cand iau radacini de la bunici

Un profesor de la Institutul Teologic Romano-Catolic Sfantul Iosif din Iasi a facut publica o imagine cu batrana despre care a vorbit Papa Francisc pe scena de la Iasi, de 1 iunie.

Papa Francisc: Ma intorc acasa imbogatit. Chipurile voastre vor fi prezente in rugaciunea mea si va cer o mare favoare, sa va rugati pentru mine! (VIDEO)

Papa Francisc a declarat duminica, la Blaj, ca pleaca imbogatit din Romania. in timpul vizitei sale la comunitatea de romi din Cartierul Barbu Lautaru, Suveranul Pontif le-a promis oamenilor ca se va ru.

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau regimului este mai puternica decat viata(VIDEO)

Papa Francisc a vorbit duminica, in discursul rostit pe Campia Libertatii de la Blaj, despre suferintele indurte de romani de-a lungul istorie, in momentele in care greutatea ideologiei sau a regimului este.

Papa Francisc catre romani: Aveti un mare patriarh. E usor sa te apropii de Daniel! Am vorbit ca fratii

Papa Francisc a avut doar cuvinte de lauda pentru Patriarhul Daniel, dupa intalnirea de la Bucuresti. Suveranul Pontif a declarat ca seful Bisericii Ortodoxe Romane este un mare patriarh, care cunoaste.

Cine este bunica de care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Batrana venise sa-l vada pe Suveranul Pontif cu nepotul sau de doar doua luni

In vizita sa la Iasi, Papa Francisc a marturisit ca a ramas impresionat de o batrana, care si-a adus nepotul de doar doua luni sa-l vada pe Suveranul Pontif. in discrsul sau, acesta a amintit de.

Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la ceremonia de la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Sfanta Liturghie si slujba de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului.

Papa Francisc, declaratii in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. Potrivit preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )