Libnet.ro
UNICEF

14:45

Papa Francisc va vizita Romania. Suveranul Pontif a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc va vizita Romania. Suveranul Pontif a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Papa Francisc a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a vizita Romania, data urmand sa fie stabilita ulterior, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Iohannis il va invita pe Papa Francisc in Romania: Speram sa fie in 2018. Ce spune patriarhul Daniel

Papa Francisc ar putea vizita Romania. Klaus Iohannis a declarat ca vrea sa il invite pe liderul catolicilor in Romania si ca spera ca vizita sa aiba loc in 2018. Declaratiile au fost facute azi chiar.

Papa Francisc va vizita Romania, iar data va fi stabilita pe canale diplomatice

Administratia Prezidentiala a anutat vineri ca Suveranul Pontif a acceptat cu placere invitatia din partea sefului statului de a vizita Romania si ca data vizitei va fi stabilita pe canale diplomatice. in.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre intalnirea cu Papa Francisc

Presedintele Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc de la Vatican, a scris pe contul sau de Facebook ca Suveranul Pontif a acceptat invitatia sa de vizita Romania.

PAPA FRANCISC vine in Romania. A acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, dupa primirea presedintelui Klaus Iohannis in audienta de catre Sanctitatea Sa, Papa Francisc, ca Suveranul Pontif a acceptat cu placere invitatia din partea.

Papa Francisc VA VENI in Romania

Papa Francisc va veni intr-o vizita oficiala in Romania in anul 2018 la invitatia presedintelui Klaus Iohannis.

Cand va merge in Cuba Papa Francisc

Vizita lui Papa Francisc in Cuba va avea loc in perioada 19-22 septembrie, a anuntat, luni, Conferinta Episcopilor Catolici din Cuba COCC), informeaza Mediafax.

Papa Francisc va face o vizita in Romania, la invitatia lui Iohannis

Papa Francisc a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a vizita tara noastra, data urmand a fi convenita ulterior, precizeaza Administratia Prezidentiala intr-un comunicat transmis vineri presei.

Corespondenta de la Roma. Klaus Iohannis a fost primit de Suveranul Pontif. Ce dar a primit presedintele din partea Papei Francisc

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, vineri, la Vatican, de Sanctitatea sa Papa Francisc, seful statului daruindu-i Suveranului Pontif o gravura cu orasul in care a fost primar, Sibiu, si o moneda de aur.

Klaus Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc: Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala la Vatican. Seful statului a fost intampinat de garda elvetiana si, ulterior, primit de Sanctitatea Sa Papa Francisc. Iohannis a pregatit si.

Papa Francisc va denunta inegalitatile capitalismului in Congresul SUA

Papa Francisc va denunta inegalitatile capitalismului, in timpul unei vizite in SUA din septembrie, cand va deveni primul papa care se va adresa Congresului, potrivit cardinalului Oscar Andres Rodriguez Maradiaga, un consilier al suveranului pontif, transmite Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )