Libnet.ro
UNICEF

07:00

Papa Francisc va denunta inegalitatile capitalismului in Congresul SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Papa Francisc va denunta inegalitatile capitalismului in Congresul SUA

Papa Francisc va denunta inegalitatile capitalismului, in timpul unei vizite in SUA din septembrie, cand va deveni primul papa care se va adresa Congresului, potrivit cardinalului Oscar Andres Rodriguez Maradiaga, un consilier al suveranului pontif, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

PapaFrancisc va denunta inechitatile capitalismului, in Congresul SUA

Papa Francisc va denunta inechitatile capitalismului, in timpul unei vizite in Statele Unite din luna septembrie, cand va deveni primul papa care se va adresa Congresului, potrivit celui mai apropiat consilierul al sau, cardinalul Oscar Andres Rodriguez Maradiaga, relateaza Bloomberg.

Papa Francisc va denunta inechitatile capitalismului, in Congresul SUA

Papa Francisc va denunta inechitatile capitalismului, in timpul unei vizite in Statele Unite din luna septembrie, cand va deveni primul papa care se va adresa Congresului, potrivit cardinalului Oscar Andres Rodriguez Maradiaga, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

Presedintele Iohannis va fi primit de Papa Francisc la Vatican

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizitp oficiala, vineri la Sfantul Scaun, unde va avea convorbiri tete-a-tete cu Papa Francisc.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Iohannis il va invita pe Papa Francisc in Romania: Speram sa fie in 2018. Ce spune patriarhul Daniel

Papa Francisc ar putea vizita Romania. Klaus Iohannis a declarat ca vrea sa il invite pe liderul catolicilor in Romania si ca spera ca vizita sa aiba loc in 2018. Declaratiile au fost facute azi chiar.

Papa Francisc: Razboiul este o industrie a mortii

Papa Francisc a declarat, luni, in fata a aproximativ 7. 000 de copii de diverse nationalitati reuniti la Vatican, ca razboiul este o industrie a mortii, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Papa Francisc: Razboiul este o industrie a mortii. Pacea trebuie construita in fiecare zi

Razboiul este o industrie a mortii, a declarat luni Papa Francisc intr-un discurs sustinut fata a aproximativ 7. 000 de copii de diverse nationalitati reuniti la Vatican. Pacea trebuie construita in fiecare.

Cand va merge in Cuba Papa Francisc

Vizita lui Papa Francisc in Cuba va avea loc in perioada 19-22 septembrie, a anuntat, luni, Conferinta Episcopilor Catolici din Cuba COCC), informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )