Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc: Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul Sibiu (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc: Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala la Vatican. Seful statului a fost intampinat de garda elvetiana si, ulterior, primit de Sanctitatea Sa Papa Francisc. Iohannis a pregatit si. continuă pe B1

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

GALERIE FOTO. Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, vineri, la Vatican, de Papa Francisc. Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul in care a fost primar, Sibiu, si o moneda de aur, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Vatican: Voi adresa o invitatie Papei Francisc de a vizita Romania, in 2018 cand sarbatorim 100 de ani de existenta a Romaniei moderne (VIDEO)

Presedintele Romanie Klaus Iohannis incepe joi o vizita la Vatican, unde va fi primit de Papa Francisc. Seful statului a declarat inainte de plecarea din tara ca vizta pe care o face este foarte importanta,.

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia.

Iohannis i-a daruit Papei o gravura cu orasul Sibiu si o moneda de aur

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Vatican de Papa Francisc. Seful statului a daruit liderului Bisericii Catolice o gravura cu orasul in care a fost primar, Sibiu, si o moneda de aur. Presedintele.

Presedintele Iohannis va fi primit de Papa Francisc la Vatican

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizitp oficiala, vineri la Sfantul Scaun, unde va avea convorbiri tete-a-tete cu Papa Francisc.

Corespondenta de la Roma. Klaus Iohannis a fost primit de Suveranul Pontif. Ce dar a primit presedintele din partea Papei Francisc

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, vineri, la Vatican, de Sanctitatea sa Papa Francisc, seful statului daruindu-i Suveranului Pontif o gravura cu orasul in care a fost primar, Sibiu, si o moneda de aur.

Iohannis, in vizita la Vatican. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, inainte de vizita la Vatican, ca va efectua o vizita oficiala la Sfantul Scaun, unde va avea intrevederi cu Sactitatea sa, Papa Francisc si cu secretarul de stat, cardinarul Pietro Parolin.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre intalnirea cu Papa Francisc

Presedintele Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc de la Vatican, a scris pe contul sau de Facebook ca Suveranul Pontif a acceptat invitatia sa de vizita Romania.

Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

Documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )