Libnet.ro
UNICEF

12:45

Papa Francisc, declaratii in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Papa Francisc, declaratii in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. Potrivit preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Papa Francisc vorbeste astazi in Piata San Pietro despre vizita sa in Romania

Papa Francisc isi dedica iesirea publica de astazi din Piata San Pietro vizitei istorice pe care a facut-o in Romania si la finalul careia le transmitea romanilor ca va lua cu el locuri si momente, dar mai ales chipuri.

Papa Francisc a vorbit la Vatican, despre vizita in Romania. Ce a spus Suvernaul Pontif

Papa Francisc a vorbit miercuri, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in Romania in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza.

Papa Francisc mi-a semnat tricoul Echipei Nationale a Romaniei - Suveranul Pontif a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in tara noastra (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. La ceremonie a fost prezenta si o delegatie din tara noastra. Printre acestia.

Papa Francisc pleaca din Romania, dupa o ultima vizita, cea la comunitatea de romi din Blaj: Ma intorc acasa imbogatit din Romania - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc a ajuns la Blaj, pe Campia Libertatii pentru a-i beatifica pe cei sapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice. Update:Presedintele Iohannis si sotia sa, Carmen, au ajuns pe Campia.

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica, de trei zile, in Romania. Suveranul Pontif a plecat, cu o aeronava Tarom, de pe aeroportul din Sibiu

Papa Francisc si-a incheiat duminica seara istorica vizita de stat, pastorala si ecumenica, de trei zile, in tara noastra. Suveranul Pontif a plecat spre Vatican din Sibiu, cu o aeronava Tarom. La ceremonia de ramas bun, care a avut loc pe Aeroportul din Sibiu, au fost prezenti si presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen. Peste 2. 000 de oameni l-au asteptat pe Papa pe aeroport pentru a-si lua ramas bun.

Papa Francisc, pe Twitter, dupa vizita in Romania: Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama peste toti cetatenii Romaniei

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana.

VIDEO Papa Francisc la Blaj: cum s-a incheiat ultima zi in Romania

Papa Francisc a vizitat Romania intre 31 mai si 2 iunie. in ultima zi a fost in Blaj, unde s-a intalnit si cu comunitatea roma din oras. Papa Francisc a incheiat vizita de trei zile in.

VIDEO Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica, de trei zile, in Romania. Avionul Tarom care il duce spre Vatican a decolat de pe aeroportul din Sibiu

Peste 2. 000 de oameni l-au asteptat pe Papa Francisc la Aeroportul din Sibiu, de unde Suveranul Pontif va pleca spre Vatican, la incheierea vizitei de trei zile in Romania. 43 Aeronava Suveranul Pontif a decolatUPDATE 17. 29 Papa este condus spre aeronava Tarom care il va transporta la Roma de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )