Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General deschide dosar penal dupa ce Darius Vlcov a publicat protocolul secret cu SRI

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General deschide dosar penal dupa ce Darius Vlcov a publicat protocolul secret cu SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Valcov e acuzat ca a incalcat articolul 305 din Codul Penal ce vizeaza neglijenta in pastrarea informatiilor. continuă pe Hotnews

Parchetul General a deschis dosar penal dupa ce Valcov a publicat protocolul secret PG-SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Dosarul a fost deschis pentru incalcarea.

Parchetul General a deschis dosar penal pe numele lui Darius Valcov pentru publicarea protocolului secret dintre SRI si Ministerul Public

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI, conform stiripesurse. ro. Darius Valcov e.

Dosar penal deschis de Parchetul General, dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public cu SRI

Dosarul penal a fost deschis dupa ce Darius Valcov a incalcat articolul 305 din Codul Penal, privind neglijenta in pastrarea informatiilor. Parchetul General s-a autosesizat si procurorii au deschis un dosar penal dupa ce consilierul premierului Dancila a publicat protocolul secret dintre Ministerul Public si SRI.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI. La.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI.

Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Parchetul General nu a avut pe rol vreun dosar cu privire la o tentativa de asasinat care l-ar fi avut drept tinta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat marti seara ca in anul 2017 a existat o tentativa de asasinat asupra sa si ca stie ca a fost si o ancheta ulterioara.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost audiat la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul deschis dupa violentele de la mitingul Diasporei. in aceeasi cauza au mai fost audiati.

Seful serviciului secret al M.A.I., la Parchetul General (VIDEO)

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu, seful DGPI, a ajuns vineri la Parchetul General, informeaza B1 TV. intalnirea ar fi una institutionala si are loc in contextul audierilor in dosarul deschis dupa.

Parchetul General despre protocolul cu SRI din decembrie 2016: A fost trimis ministrului justitiei n martie 2018, apoi s-a cerut declasificarea lui

Parchetul General precizeaza, in legatura cu protocolul incheiat cu SRI in decembrie 2016, ce a fost in vigoare doar 3 luni, ca a fost trimis ministrului Tudorel Toader si CSM pe 20 martie anul acesta, iar dupa doua zile s-au inceput procedurile de declasificare a lui.

Speranta Cliseru, dupa ce a fost audiata peste doua ore la Parchetul General: Ordinul de interventie la protestul din Piata Victoriei respecta n totalitate legislatia n vigoare

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria in noaptea violentelor de la mitingul din 10 august, a declarat, dupa ce a fost audiata miercuri la Parchetul General, ca a acel ordin de interventie respecta in totalitate legislatia in vigoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )