Libnet.ro
UNICEF

19:15

Seful serviciului secret al M.A.I., la Parchetul General (VIDEO)

B1 B1,
Seful serviciului secret al M.A.I., la Parchetul General (VIDEO)

Colonelul Mihai-Cristian Marculescu, seful DGPI, a ajuns vineri la Parchetul General, informeaza B1 TV. intalnirea ar fi una institutionala si are loc in contextul audierilor in dosarul deschis dupa. continuă pe B1

Gabriel Oprea, audiat ca martor, intr-un dosar de la Parchetul General(VIDEO)

UPDATE: Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri facute de un fost secretar general adjunct in cadrul MAI, Mihai Sova. Magistratii inaltei Curti de Ca.

Seful DGPI, vizita de lucru la Parchetul General

Seful Directiei Generale de Protectie Interna din cadrul MAI, Mihai Marculescu, a efectuat vineri o vizita de lucru la Parchetul General. Reprezentanti ai Parchetului General au declarat ca Mihai Marculescu.

Seful Brigazii speciale de jandarmi, colonelul Catalin Paraschiv, audiat la Parchetul General in dosarul Violentele de la mitingul diasporei

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmerie a fost audiat joi la Parchetul General in dosarul ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Mi-am asumat riscul in momentul in care mi-am condus oamenii fara niciun fel de problema, a declarat acesta cand a ajuns la Parchet.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv, care a cooordonat interventia brigazii in 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, el refuzand sa faca declaratii la iesirea de la audieri, pe motiv ca este o ancheta in curs, conform News. ro.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, despre care ministrul de Interne Carmen Dan spunea ca s-a aflat in centrul de comanda din Piata Victoriei la manifestatia din 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, relateaza News. ro. in ultimele doua zile, la Parchet au fost audiati in dosarul violentelor din Piata Victoriei si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv.

Dosar penal deschis de Parchetul General, dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public cu SRI

Dosarul penal a fost deschis dupa ce Darius Valcov a incalcat articolul 305 din Codul Penal, privind neglijenta in pastrarea informatiilor. Parchetul General s-a autosesizat si procurorii au deschis un dosar penal dupa ce consilierul premierului Dancila a publicat protocolul secret dintre Ministerul Public si SRI.

Parchetul General a deschis dosar penal dupa ce Valcov a publicat protocolul secret PG-SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Dosarul a fost deschis pentru incalcarea.

Parchetul General a deschis dosar penal pe numele lui Darius Valcov pentru publicarea protocolului secret dintre SRI si Ministerul Public

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI, conform stiripesurse. ro. Darius Valcov e.

Parchetul General deschide dosar penal dupa ce Darius Vlcov a publicat protocolul secret cu SRI

Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar penal dupa ce Darius Valcov a publicat protocolul secret semnat de Ministerul Public si SRI. Valcov e acuzat ca a incalcat articolul 305 din Codul Penal ce vizeaza neglijenta in pastrarea informatiilor.

Omul in alb, convocat la Parchetul General pentru a da detalii despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost convocat, joi, la Parchetul General. Potrivit surselor B1TV, acesta nu are nici.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )