Libnet.ro
UNICEF

18:30

Parcul auto din Romania, aproape de 6 MIL. unitati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parcul auto din Romania, aproape de 6 MIL. unitati

Parcul auto din Romania si-a mentinut cresterea de 5% si in 2013, ajungand la 5,98 de milioane de unitati, potrivit Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). continuă pe Wall-Street Ro

Un barbat a fost gasit MORT intr-o spalatorie auto din Colentina

Un barbat a fost gasit mort intr-o splatorie auto din cartierul Colentina. Politia a spus ca era vorba de o persoana fara adapost, care a inghetat peste noapte. Secretarul de stat Raed Arafat le.

Petitia Antenei 3, Basescu, demisia!, cea mai votata petitie din Romania

Petitia initiata de Antena 3, prin care cetatenii cer demisia presedintelui Traian Basescu, a ajuns cea mai votata din mediul on-line din Romania. in prezent, cererea a adunat 144. 077 de semnaturi si.

Premierul britanic: Nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Premierul britanic David Cameron a declarat, astazi, ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria, de la inceputul anului si pana in prezent, a fost rezonabil, refuzand noi masuri in domeniul imigratiei, solicitate de parlamentari conservatori, informeaza Daily Mail.

Cameron afirma ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria este rezonabil

Premierul britanic David Cameron a declarat luni ca nivelul migrarii din Romania si Bulgaria, de la inceputul anului si pana in prezent, a fost rezonabil, scrie Daily Mail. Este pentru prima data cand.

Bilantul iadului alb din Romania: 13 morti in trei zile.

Viscolul si zapada abundenta din ultimele trei zile au facute deja zeci de victime in Capitala si in tara. Prima victima a fost chiar un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt. Angajatul companiei avea 52 de ani si era din Slatina. Un alt barbat a murit in Bucuresti, dupa ce a cazut pe firele de curent electric ale CFR. Incidentul s-a produs pe pasarela care face .

Statistici ingrijoratoare: 1 din 5 angajati din Romania nu castiga suficient pentru a-si acoperi cheltuielile

Aproape 20% dintre angajatii din Romania nu castiga un salariu suficient pentru a-si asigura traiul, cel mai ridicat procentaj din Uniunea Europeana, cauzat in principal de deficiente structurale care persista dinainte de criza, potrivit unui raport al.

Doi tineri vor sa construiasca cel mai mare agregator de imobiliare din Romania

Doi tineri din Cluj-Napoca au lansat in vara anului trecut cu o investitie de 8. 500 de euro un site care agregheaza anunturi imobiliare, acestia mizand pe venituri de circa 30. 000 de euro pentru primul an de functionare.

RISE Project: Ce se ascunde in spatele celei mai mari afaceri cu paduri din Romania

O suprafata de doua ori mai mare decit suprafata Bucurestiului, 43 de mii de hectare de padure din judetul Bacau, a fost promisa spre instrainare, anul trecut, printr-un precontract secret, unei controversate companii nemtesti care si-a anuntat saptamana aceasta insolventa in Germania.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )