Libnet.ro
UNICEF

22:00

Universitatea din Bucuresti isi suspenda activitatea pana pe 29 martie

România Liberă România Liberă,
Universitatea din Bucuresti isi suspenda activitatea pana pe 29 martie

Consiliul de Administratia al Universitatii Bucuresti a votat miercuri, 11 martie, suspendarea activ. continuă pe România Liberă

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare.

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti isi suspenda cursurile, intre 9 si 31 martie (VIDEO)

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti s-a intrunit in regim de urgenta si a anuntat, duminica, ca suspenda cursurile si lucrarile practice, in.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Coronavirus: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Academia de Studii Economice din Bucuresti isi suspenda cursurile

Academia de Studii Economice anunta suspendarea, incepand de joi, a tuturor activitatilor didactice fata in fata, precum si a altor actiuni derulate in cadrul universitatii, care implica aglomerari de.

Coronavirus in Romania. Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile

Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile fata in fata incepand de miercuri, de la ora 14,00, si pana pe data de 29 martie, cu continuarea activitatii didactice in sistem online.

Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica din Ploiesti isi suspenda activitatea de teama coronavirusului

Teatrul Toma Caragiu si Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti isi suspenda activitatea pana la finele lunii martie. Decizia a fost luata, luni, 9 martie, de Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, in contextul crizei provocare de coronavirus.

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul pe termen nelimitat

Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia isi suspenda activitatea cu publicul de miercuri, 11 martie 2020, pe perioada nedeterminata.

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )