Libnet.ro
UNICEF

20:00

Parlamentarii, sanctionati pentru absentele nemotivate. Care sunt cei mai mari chiulangii

Antena3 Antena3,
Parlamentarii, sanctionati pentru absentele nemotivate. Care sunt cei mai mari chiulangii

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, ca deputatii care au avut absentele nemotivate in precedenta sesiune sa fie sanctionati, conform regulamentului, cu retinerea a 1% din indemnizatia. continuă pe Antena3

DOCUMENT. Care sunt si cum explica liderul sindical Gabriel Tudorache cele 14 revendicari ale controlorilor de trafic aerian. Vezi care sunt cele doua momente critice care au dus la capusarea institutiei

Liderul sindical Gabriel Tudorache a explicat pentru Hotnews care sunt cele 14 revendicari ale sindicalistilor de la Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) si de ce rezolvarea acestora este importanta pentru asigurarea in bune a conditii a traficului aerian din Romania. Sindicalistul sustine ca schimbarea conducerii ROMATSA in ianuarie 2014, dupa accidentul din Apuseni, si aprobarea unei organigrame in mod ilegal de catre consiliul de administratie al regiei au dus la capusarea companiei de catre clientela politica. Tudorache a declarat, luni, pentru Hotnews ca s-a ajuns la un acord cu patronatul pentru toate cele 14 revendicari, insa sindincalistii nu vor semna acordul de incetare a grevei pana cand nu se vor gasi solutiile legale pentru surplusul de personal creat dupa revenirea la vechea organigrama. Vezi in articol care au fost cele doua momente critice de la ROMATSA.

DDR3 vs DDR4: care sunt diferentele?

Atunci cand iti cumperi un calculator, un laptop, sau orice alt dispozitiv care sa implice prezenta unei memorii interne, ar trebui sa te intereseze tipul acesteia. Astfel, vei putea sa verifici daca produsul pe care doresti sa-l cumperi se va ridica la nivelul asteptarilor tale din punct de vedere al performantei. DDR4 este noua generatie [] DDR3 vs DDR4: care sunt diferentele? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Austria cere sanctiuni pentru tarile UE care dau dovada de reticenta in cazul crizei refugiatilor

Ministrul de interne austriac, Johanna Mikl-Leitner, a pledat intr-un interviu pentru pentru o reducere a ajutoarelor europene pentru tarile UE care sunt reticente in a primi mai multi refugiati. Totodata, Leitner.

Care sunt prioritatile legislative ale PNL

Conducerea PNL a stabilit, sambata, prioritatile legislative pe care parlamentarii liberali le vor sustine in sesiunea parlamentara de toamna, intre acestea numarandu-se modificarea statutului politistului, legea invatamantului profesional, reglementari privind holdingurile.

Care sunt cele mai fericite, dar si cele mai nefericite tari din lume

Tara in care locuiesti are un impact major asupra fericirii tale. Potrivit unui studiu realizat de Gallup despre emotiile resimtite la nivel global, lansat joi, cei mai tristi oameni din lume locuiesc in tari aflate in plina criza, economica sau de alt.

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Care sunt PRIORITATILE alesilor in sesiunea de toamna. Cand vor fi votate Codul Fiscal si Legea salarizarii

Sesiunea parlamentara de toamna incepe marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala, dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de bugetul pe 2016 vare ar trebuie sa ajunga in Parlament, asa cum a anuntat Liviu Dragnea, pana pe 15 noiembrie.

Care sunt prioritatile lui Klaus Iohannis. Dezvaluirile facute de presedinte

Presedintele Iohannis spune ca este momentul unui consens politic si social real pentru o Romanie a inovarii, capabila sa raspunda sustenabil in contextul provocarilor globale si ca este momentul sa fie.

Cod PORTOCALIU de canicula. Care sunt cele mai afectate judete

Meteorologii au emis, marti, doua avertizari de canicula, valabile incepand cu ora 9. Este vorba despre un cod galben, valabil pentru toata tara, si un cod portocaliu, valabil in Maramures, Crisana, Banat, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Transilvaniei si al Olteniei, conform ANM.

Romanii, vanatori de vacante last minute: cat cheltuiesc si care sunt destinatiile preferate

Anul acesta, romanii aloca, in medie, cate 400 euro/persoana pentru o vacanta last minute de o saptamana in Grecia, cu 50 euro/persoana mai mult fata de bugetul mediu cheltuit in aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, turistii care calatoresc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )