Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce pasi trebuie sa faca cei care vor sa primeasca despagubiri pentru daunele provocate de pesta porcina africana

Antena3 Antena3,
Ce pasi trebuie sa faca cei care vor sa primeasca despagubiri pentru daunele provocate de pesta porcina africana

Proprietarii gospodariilor afectate de pesta porcina se vor adresa Directiilor Agricole judetene, unde vor depune documentatia eliberata de DSVSA. Despagubirea se va calcula in functie de greutatea standard. continuă pe Antena3

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt cei care vor iesi mai repede la pensie incepand de acum!

Schimbari majore in noua Lege a pensiilor. Initiativa legislativa care a fost lansata in dezbatere publica de Ministerul Muncii vine cu mai multe modificari, printre care si reducerea varstei de pensiona.

Drepturi mai multe pentru oamenii legii: politistii sa primeasca despagubiri chiar daca sunt raniti in afara programului de lucru

Ministerul Afacerilor Interne MAI) propune ca politistii sa primeasca despagubiri si daca sunt raniti in timpul exercitarii atributiilor in afara programului de lucru, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern aflat in dezbatere publica.

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au.

FOTOGALERIE Cum a fost la marsul masinilor eco si cine sunt oamenii si companiile care vor sa-si puna amprenta pe viitorul mobilitatii

Marsul masinilor eco a avut loc in Bucuresti, Sambata, 8 Septembrie, cu 23 de autovehicule participante nu doar electrice, ci si hibride sau pe gaz natural comprimat CNG). Practic intreg spectrul de utilizatori si companii au venit la mars, de la clienti persoane fizice, antreprenori mici si mari, companii care vor sa transmita un semnal. Iata ce tehnologii se remarca si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia.

Daea: Vor fi acordate despagubiri pentru toti porcii sacrificati din cauza pestei porcine; cei necrotaliati vor fi luati in evidente inainte de a fi ucisi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca toti proprietarii ai caror porci vor fi sacrificate vor fi despagubiti, indiferent daca animalele sunt sau nu crotaliate, autoritatile urmand sa aplice crotaliile de identificare inainte de asomare, pentru ca despagubirile sa poata fi alocate.

Viorica Dancila anunta ajutoare RIZIBILE in scandalul pestei porcine: Cat vor primi de la stat cei care ai ramas fara loc de munca (VIDEO)

In plin scandal generat de incompetenta Guvernului in gestionarea epidemiei de pesta porcina, premierul Viorica Dancila anunta ajutoare pentru romanii care au ramas fara loc de munca din cauza.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru cei care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala: Remediem o scapare din legislatie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca veniturile din drepturi de propietate intelectuala vor fi introduse in categoria sumelor care se iau in considerare la.

Tensiunea de pe piata fortei de munca va creste n ultimul trimestru. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cereri de personal

Persoanele in cautarea unui loc de munca ar putea avea o putere mai mare de negociere, in ultimul trimestru din acest an, avand in vedere tensiunea din piata muncii si intentiile companiilor de a creste numarul de personal. in aceste conditii, cei care vor sa angajeze vor trebui, in mare masura, sa apeleze la persoanele care lucreaza in alte companii, dar cu oferte superioare. Un raport realizat de ManpowerGroup arata ca previziunea neta de angajare din ultima parte a acestui an este de +19%, cea mai puternica raportata in Romania de la finalul anului 2008. 24% din cei 627 de angajatori romani chestionati pentru editia din trimetrul IV/2018 a studiului raporteaza ca au in vedere cresteri de personal, in timp ce 9% intentioneaza scaderea numarului total de angajati.

Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei timp de sase luni persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de virusul pestei porcine, a anuntat joi premierul Viorica Dancila.

Motivul pentru care suflam in lumanarile de la tort! Putini sunt cei care-l stiu

Intotdeauna aniversarile sunt un motiv de mare bucurie, insa cati dintre noi ne-am intrebat vreodata care este motivul pentru care suflam in lumanarile de pe tort? Iata care este adevarata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )