Libnet.ro
UNICEF

17:45

Roland Garros: Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat in turul trei, dupa victorii convingatoare

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat in turul trei, dupa victorii convingatoare

Patricia Tig 58 WTA) s-a calificat, joi, in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe americanca Christina McHale 81 WTA), scor 6-4, 6-3. in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina Bara 142 WTA), dupa ce belgianca Alison Van Uytvanck 65 WTA) a abandonat la scorul de 6-1, 4-0 pentru jucatoarea noastra. continuă pe Hotnews

Patricia Tig si Irina Bara in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarele Patricia Tig si Irina Bara s-au calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, cu mentiunea ca Bara a beneficiat de abandonul adversarei.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Roland Garros: Patricia Tig, in turul doi dupa un meci echilibrat (7-5, 7-5 vs Stefanie Voegele)

Patricia Tig 58 WTA) s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, scor 7-5, 7-5, pe elvetianca Stefanie Voegele 116 WTA). Meciul a durat o ora si 58 de minute.

Roland Garros: Zi plina pentru fetele noastre - Cum arata programul zilei de marti

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de marti 29 septembrie), patru dintre fetele noastre urmand sa evolueze pe tabloul de simplu al ultimului Grand Slam al anului. Intra in material pentru a vedea programul zilei de la Paris.

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

Roland Garros: Meciul dintre Ana Bogdan si Sofia Kenin se va disputa pe Philippe Chatrier Programul de joi al sportivilor romani

Ana Bogdan si Sofia Kenin se vor intalni joi, in al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, in turul doi de la Roland Garros. in aceeasi faza a competitiei vor juca si Patricia Tig si Irina Bara, in timp ce la dublu vor evolua perechile Irina BeguRaluca Olaru si Horia TecauJean-Julien Rojer ambele in primul tur).

Ana Bogdan, eliminata de campioana de la Australian Open

Jucatoarea originara din Sinaia a castigat primul set dupa un joc bun, apoi nu a reusit sa mentina ritmul si Sofia Kenin a intors soarta partidei de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in turul doi Perechea Irina BeguRaluca Olaru, eliminata

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer RomaniaOlanda, favoriti 12) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu masculin din cadrul turneului de la Roland Garros. La dublu feminin, perechea Irina BeguRaluca Olaru a fost eliminata in primul tur.

Tig, cel mai bun rezultat al ei la Roland Garros

Patricia Tig s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3455 seconds )