Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Patricia Tig, in turul doi dupa un meci echilibrat (7-5, 7-5 vs Stefanie Voegele)

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Patricia Tig, in turul doi dupa un meci echilibrat (7-5, 7-5 vs Stefanie Voegele)

Patricia Tig 58 WTA) s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, scor 7-5, 7-5, pe elvetianca Stefanie Voegele 116 WTA). Meciul a durat o ora si 58 de minute. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Serena Williams, in turul doi dupa un prim set dificil cu Kristie Ahn Se va duela din nou cu Tsvetana Pironkova

Serena Williams a avut parte de un debut dificil la aceasta editie a Roland Garros-ului. Chiar daca pe hartie numele de Kristie Ahn 102 WTA) nu spunea foarte multe, compatrioata Serenei i-a pus probleme cel putin in primul set) jucatoarei aflate in cautarea titlului de Grand Slam cu numarul 24.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

Tig, cel mai bun rezultat al ei la Roland Garros

Patricia Tig s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, 14:00)

Simona Halep evolueaza in primul tur la Roland Garros, duminica, in al doilea meci al zilei pe noua arena Philippe Chatrier.

Roland Garros: Finalista in 2019, Marketa Vondrousova a fost eliminata fara drept de apel

Cap de serie numarul 15, Marketa Vondrousova a parasit turneul de la Roland Garros inca din turul intai. Finalista la Paris in 2019, sportiva din Cehia a fost invinsa de Iga Swiatek 53 WTA). Reamintim ca Marketa se afla pe partea de tablou a Simonei Halep.

Roland Garros: Irina Begu, adversara Simonei Halep din turul doi Meci intens cu Jil Teichmann

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, faza a competitiei in care se va duela cu Simona Halep, principala favorita. in primul meci de la Paris, Irina a avut parte de un meci foarte dificil cu Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA).

Roland Garros: Madison Keys si Angelique Kerber au parasit competitia Svitolina, Bertens si Muguruza, in turul doi

Kaja Juvan 103 WTA) si Shuai Zhang 40 WTA) au produs surprizele zilei la Roland Garros, dupa ce le-au eliminat pe Angelique Kerber favorita 18), respectiv Madison Keys 12), in primul tur al competitiei. Mai departe s-au calificat favorite precum Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) sau Garbine Muguruza 11, dupa un meci foarte dificil cu Tamara Zidansek).

French Open, start perfect pentru Romania: Patricia Tig e in turul II, unde porneste ca favorita

Dupa Simona Halep 2 WTA) si Irina Begu 72 WTA), calificate in prima zi a turneului, astazi, si a treia romanca a trecut de runda inaugurala.

VIDEO Roland Garros: Rafael Nadal, la pas in turul doi Victorie in trei seturi cu Egor Gerasimov

Rafael Nadal 2 ATP) s-a calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, ibericul invingandu-l pe Egor Gerasimov Belarus, 83 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-2. Pentru campionul en-titre va urma duelul cu americanul Mackenzie McDonald 236 ATP).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )