Libnet.ro
UNICEF

06:45

Primarii din Capitala folosesc Facebook-ul pentru a-si face reclama

România Liberă România Liberă,
Primarii din Capitala folosesc Facebook-ul pentru a-si face reclama

In ziua de astazi, tehnologia nu mai este o noutate pentru nimeni, aceasta face parte din viata tutu. continuă pe România Liberă

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce mai multe persoane au acuzat ca se simt rau. Este vorba despre 6 copii care au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu si patru adulti care au ajuns la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar. Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar Incidentul a .

Gabriela Firea, despre modernizarea spitalului de boli reumatismale din Capitala

Unul dintre cele mai vechi corpuri ale spitalului de boli reumatismale Ion Stoia din Capitala a fost modernizat. Investitia s-a ridicat la aproape un milion si jumatate de euro, iar acum pacientii se pot bucura.

Un barbat din Capitala, arestat dupa ce sechestrat si a violat o femeie

Un barbat in varsta de 37 de ani a fost retinut de politistii din Capitala sub acuzatia ca a violat o femeie de 50 de ani. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, politisti din cadrul Sectiei 19.

Interventie de urgenta la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Panica la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Primaria Capitalei cere Guvernului turnul de parasutism din Complexul Lia Manoliu pentru a-l demola ca sa construiasca sala polivalenta

Consiliul General al Municipiului Bucuresti cere Guvernului sa ii transfere turnul de parasutism din Complexul Lia Manoliu pentru a-l demola si a face loc salii polivalente pe care municipalitatea are in plan sa o construiasca acolo. Municipalitatea se obliga sa identifice un teren si va construi in termen de 3 ani un simulator pentru antrenamentul parasutistilor, care va trece in proprietatea statului roman si in administrarea Aeroclubului Romaniei.

Furtuna din Capitala: 25 de copaci au fost doborati de vijelie pe carosabil si pe sase masini

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov anunta ca au intervenit, duminica seara, pentru degajarea a 25 de copaci doborati de vantul puternic pe carosabil si pe sase autoturisme, informeaza Mediafax.

Incendiu la un bloc din Capitala. Mai multe persoane, evacuate (VIDEO)

O femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale, miercuri, in urma unui incendiu produs la mansarda unui bloc din sectorul 4 al Capitalei, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, in urma.

Jaf ca in filme la o casa de amanet din Capitala

Politia Capitalei a anuntat luni producerea unui jaf la o casa de amanet din sectorul 2, o angajata fiind amenintata si imobilizata de persoane necunoscute, care au sustras bani si mai multe.

Jaf la o casa de amanet din Capitala

Persoane necunoscute au jefuit o casa de amanet din Sectorul 2, luni la pranz, dupa ce au imobilizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )