Libnet.ro
UNICEF

22:00

Patru tineri din Alba Iulia si Sebes, retinuti de DIICOT. Judecatorul i-a eliberat sub control judicar

Adevărul Adevărul,
Patru tineri din Alba Iulia si Sebes, retinuti de DIICOT. Judecatorul i-a eliberat sub control judicar

Patru tineri din Alba Iulia si Sebes au fost retinuti, sambata, de procurori DIICOT Alba Iulia. in aceeasi zi, au fost prezentati la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata a decis cercetarea celor patru sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Cercetasii din Alba Iulia, cel mai mare grup din tara, sarbatoresc 21 de ani de la infiintare

Ziua de 5 octombrie reprezinta, pentru cercetasii din Alba Iulia, mai mult decat o zi de toamna. Este ziua Centrului Local, ziua in care s-au infiintat, ca si grup, cercetasii din oras. Acum 21 de ani, un grup de prieteni studenti a pus bazele cercetasiei din Alba Iulia.

Un fost politist din Alba si sotia sa, cautati cu mandat international de arestare, gasiti in Marea Britanie

Doua persoane din Alba Iulia, sot si sotie, judecate in lipsa pentru evaziune fiscala si inselaciune cu pachete turistice au fost identificate de autoritati in Marea Britanie. Mihaela Iancu si Radu Iancu, fost politist, au fost cautati prin Interpol cu mandat international de arestare in lipsa. Cei doi sunt acuzati ca au produs un prejudiciu de peste 250. 000 de lei.

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Andreea Esca si Principesa Maria deschid Academia Doamnelor la Alba Iulia. Proiectul a costat 2 milioane de lei

In 15 octombrie isi va deschide oficial portile, la Alba Iulia, singurul centru comunitar de resurse dedicat in intregime femeilor din localitatile ce alcatuiesc Asociatia Intercomunitara de Dezvoltare Alba, Academia Doamnelor.

Flacarile au nenorocit o familie din Alba

Au fost momente de panica in localitatea Noslac din Alba. O locuinta a inceput sa arda, iar inauntru o batrana si nepoata ei cereau ajutor. Vecinii au sarit cu apa, iar cateva rude de-ale femeilor,.

Uriasi, valve si zmei: raul Ampoi si muntii din jurul Zlatnei, in povestiri transmise din generatie in generatie

Zlatna este un orasel din Muntii Apuseni, la 30 de kilometri de Alba Iulia, cu o istorie de peste 2. 000 de ani. Denumit si Ampellum pe vremea ocupatiei romane in Dacia, Zlatna a fost si un centru minier important datorita, in primul rand, zacamintelor de aur. Locuitorii zonei au transmis din generatie in generatie multe legende ale locurilor care vorbesc despre ape, munti sau despre uriasii care ar fi trait pe aceste meleaguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )