Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cercetasii din Alba Iulia, cel mai mare grup din tara, sarbatoresc 21 de ani de la infiintare

Adevărul Adevărul,
Cercetasii din Alba Iulia, cel mai mare grup din tara, sarbatoresc 21 de ani de la infiintare

Ziua de 5 octombrie reprezinta, pentru cercetasii din Alba Iulia, mai mult decat o zi de toamna. Este ziua Centrului Local, ziua in care s-au infiintat, ca si grup, cercetasii din oras. Acum 21 de ani, un grup de prieteni studenti a pus bazele cercetasiei din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Bucuresti, 29 septembrie 2015 Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente.

Patru tineri din Alba Iulia si Sebes, retinuti de DIICOT. Judecatorul i-a eliberat sub control judicar

Patru tineri din Alba Iulia si Sebes au fost retinuti, sambata, de procurori DIICOT Alba Iulia. in aceeasi zi, au fost prezentati la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva. Instanta de judecata a decis cercetarea celor patru sub control judiciar.

Cel mai mare secret al Cetatii Devei: cine a aruncat-o in aer. Povestea de dragoste din spatele dezastrului din secolul al XIX-lea

Unul dintre marile mistere din istoria Devei este legat de distrugerea definitiva a cetatii Devei, in 13 august 1849, la cateva luni dupa ce garnizoana ei fusese nevoita sa se predea armatelor revolutionare din Transilvania. O legenda de dragoste neimplinita face parte din explicatiile dezastrului.

Igor Dodon: Cel mai mare pericol pentru Republica Moldova este Unirea

Viitoarea majoritate parlamentara in Republica Moldova va fi de centru-stanga si va fi reprezentata de Partidul Socialistilor si Partidul Politic Partidul Nostru. Igor Dodon a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu va fuziona cu Partidul Nostru. Socialistul crede ca guvernul Romaniei si cel al Republicii Moldova pregatesc in secret Unirea.

Cum arata lumea inainte de actiunea din Urzeala Tronurilor. Cel mai recent volum semnat George R.R. Martin apare in Romania

Volumul de povestiri Cavalerul celor Sapte Regate, scris de George R. Martin, a carui actiune o precede pe cea din seria fantasy Cantec de gheata si foc, va fi lansat la nivel international pe 6.

Un fost politist din Alba si sotia sa, cautati cu mandat international de arestare, gasiti in Marea Britanie

Doua persoane din Alba Iulia, sot si sotie, judecate in lipsa pentru evaziune fiscala si inselaciune cu pachete turistice au fost identificate de autoritati in Marea Britanie. Mihaela Iancu si Radu Iancu, fost politist, au fost cautati prin Interpol cu mandat international de arestare in lipsa. Cei doi sunt acuzati ca au produs un prejudiciu de peste 250. 000 de lei.

Emotionantul destin al unui copil din Valcea, paracliser la biserica: vanat de o boala cumplita, Alexandru cauta cel mai mare raspuns de la Dumnezeu

La doar 14 ani, Emir Alexandru Majed se intreaba deja daca exista sau nu viata dupa moarte. Povestea trista a baiatului din Ocnele Mari care incearca sa dezlege acest mister este legata de plecarea in lumea celor drepti a bunicului sau. Recent, Emir a aflat ca a mostenit cumplita boala din cauza careia si-a gasit sfarsitul si bunicul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )