Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce pedeapsa vor primi cei care vorbesc la telefon sau transmit live in timp ce conduc

Adevărul Adevărul,
Ce pedeapsa vor primi cei care vorbesc la telefon sau transmit live in timp ce conduc

Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului sanctiunile vor fi, din luna octombrie, mai dure. continuă pe Adevărul

Sanctiuni mai dure pentru soferii care vorbesc la telefon sau transmit live pe retelele de socializare cand sunt la volan

Pentru cei care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului sanctiunile vor fi, din luna octombrie 2019, mai dure.

Eugen Teodorovici vrea pedeapsa cu inchisoarea, de la 1 la 6 ani, pentru cei care nu platesc contributiile la stat

Eugen Teodorovici a depus, in procedura de urgenta, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu vireaza la timp contributiile care sunt retinute din salarii, pensii, asigurari sociale de sanatate, drepturi de autor si alte venituri, scrie Mediafax.

inchisoare pentru cei care nu platesc datoriile la stat. Propunerea lui Teodorovici care arata disperarea guvernarii PSD

Eugen Teodorovici a depus, in cursul zilei de vineri, un proiect de act normativ conform caruia cei care nu platesc datoriile la stat vor vedea cum este in inchisoare. Iata care este termenul scadent, inainte de retinere, si cati ani de pedepsa vor primii datornicii. Ce spune ministrul Finantelor? inchisoare pentru cei datornici la stat .

Lege noua pentru cei care locuiesc la bloc. Document obligatoriu privind buna vecinatate si conduita locatarului

Cei care locuiesc la bloc au parte de o noua lege. Ce spune aceasta despre buna vecinatate si conduita locatarului si care sunt sacrificiile pe care acestia trebuie sa le faca? Asociatiile de locatari trebuie sa fie foarte atente, pentru ca noile reguli vor fi adoptate pana la finele lunii septembrie 2019. Lege noua pentru .

Sanctiuni mai dure, din octombrie, pentru cei care folosesc telefonul in timpul condusului

Persoanele care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timp ce sofeaza vor .

Noi bonusuri pentru romanii bun-platnici: cat vor primi de la ANAF cei care-si platesc taxele la timp

Presedintele ANAF, Mirela Calugareanu, a anuntat sambata ca a elaborat un proiect de act normativ cu ajutorul caruia romanii care-si platesc la timp darile catre stat vor fi premiati.

Avertismentul MAE pentru cei care vor sa mearga in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile locale de resort au dispus intreruperea circulatiei.

VOUCHERE DE VACANTA. Schimbare radicala pentru cei care primesc vouchere de vacanta. Anunt de ultima ora

Voucherele de vacanta vor fi acordate pe card, renuntandu-se la variantele pe hartie, iar pentru lunile de extrasezon, aprilie, mai, octombrie si noiembrie ar putea fi acordate vouchere cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )