Libnet.ro
UNICEF

20:15

Avertismentul MAE pentru cei care vor sa mearga in Grecia

Antena3 Antena3,
Avertismentul MAE pentru cei care vor sa mearga in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile locale de resort au dispus intreruperea circulatiei. continuă pe Antena3

Firea: Vom solicita Guvernului sa tripleze amenzile pentru cei care nu isi curata terenurile

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament la care au fost invitati toti.

Mare atentie pentru romanii care vor sa calatoreasca in Spania! Se anunta cod portocaliu de ploi

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, Comunitatea Autonoma Andaluzia, provinciile Sevilla si Cordoba, ca.

537 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor o schimbare

In baza de date AJOFM Dambovita sunt inregistrate, la acest moment, 537 de locuri de munca. Dintre acestea, 18 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 375 se adreseaza persoanelor calificate in diverse meserii, iar 145 de posturi sunt pentru muncitorii necalificati.

O noua avertizare pentru turistii romani care vor sa mearga in Grecia: Risc de incendii de vegetatie in mai multe statiuni

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua alerta de calatorie pentru mai multe regiuni din Grecia care se afla sub avertizare privind posibile incendii de vegetatie. Ministerul Afacerilor Externe informeaza.

LA PRIMUL SUMMIT MONDIAL PE TEMA VACCINARII: Juncker ii denunta pe cei care se joaca cu focul

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker i-a denuntat, joi, pe cei care se joaca cu focul refuzand vaccinarea, in cadrul primului summit mondial organizat la Bruxelles impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatasii OMS), pe fondul unei cresteri a numarului cazurilor de boli ca rujeola, relateaza AFP.

Juncker ii critica pe cei care refuza vaccinarea, spunand ca se joaca cu focul

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a criticat joi pe cei care care se joaca cu .

Noi bonusuri pentru romanii bun-platnici: cat vor primi de la ANAF cei care-si platesc taxele la timp

Presedintele ANAF, Mirela Calugareanu, a anuntat sambata ca a elaborat un proiect de act normativ cu ajutorul caruia romanii care-si platesc la timp darile catre stat vor fi premiati.

E LEGE! Toti SOFERII ROMANI se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! ALERTA printre toti posesorii de PERMIS AUTO

Anunt important pentru toti soferii romani,dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Conform unor.

Miercuri, ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Firea declara razboi ambroziei. Amenzile pentru cei care nu starpesc planta ar putea fi triplate

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca va trimite o solicitare catre Guvernul Romaniei pentru schimbarea legislatiei in ceea ce priveste amenzile ce se aplica celor ce nu elimina ambrozia de pe terenurile in proprietate, astfel incat sanctiunile sa fie triplate, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )