Libnet.ro
UNICEF

15:30

Pedepse dure pentru cei care mai vand copiilor alcool. Patronii ar putea ramane fara afacere

Antena3 Antena3,
Pedepse dure pentru cei care mai vand copiilor alcool. Patronii ar putea ramane fara afacere

Parlamentarii propun legi mai aspre pentru cei care vor mai vinde bauturi alcoolice copiilor. continuă pe Antena3

Andra, anunt neasteptat pentru fani: Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamagiti. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a facut un anunt neasteptat pentru fani. Vedeta a postat un mesaj emotionant pe Instagram, cu privire la noua sa piesa, Vina mea. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere. Andra, anunt neasteptat pentru fani Avand talent cu carul, Andrei i-au fost cerute colaborari de la .

Marea Britanie inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza

Marea Britanie isi va inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza, ca parte a unei revizuiri generale a legilor imigratiei care va pune capat perioadei in care mana ieftina de lucru a dominat sectoare precum constructii, industria si servicii.

Londra inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza

Guvernul de la Londra pregateste o revizuire substantiala a Legilor privind imigratia, cele mai importante masuri anticipate fiind reprezentate de restrictii aplicate muncitorilor necalificati si pentru cei.

Marea Britanie inchide granitele pentru muncitorii necalificati si cei care nu vorbesc engleza

Marea Britanie isi va inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza, ca parte a unei revizuiri generale a legilor imigratiei care va pune capat perioadei in care mana ieftina de lucru a dominat sectoare.

Pensie suplimentara pentru cei mai saraci. in ce tara s-a luat aceasta decizie

Miercuri, Guvernul german a decis introducerea unei pensii minime pentru cele mai nevoiase persoane, acesta fiind un subiect care a amenintat mult timp coalitiei conduse de canceralul greman Angela Merkel intre conservatori si social-democrati, spune AFP, citati de Agerpres. Pensie suplimentara pentru cei mai saraci Astfel ca, incepand de anul viitor, nu mai putin de .

Digi 24: Victor Costache, declaratie controversata despre ingrijiri medicale mai bune pentru cei saraci: La oameni e ca la masini VIDEO

Pacientii care au bani vor primi ingrijiri medicale mai bune decat cei saraci, a recunoscut Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii. La om e ca la masini, a declarat acesta, la Realitatea PLUS. Mai clar: toti soferii isi fac RCA, doar cei care isi permit platesc si CASCO.

, suparata pe cei care spun ca e usor sa slabesti. Vedeta a rabufnit: Mimoze!

Nu a mai suportat cuvintele carcotasilor si a rabufnit. Moderatoarea emisiunii Like a Star si-a spus parerea despre cei care sustin ca este floare la ureche sa scapi de kilogramele in plus. , suparata pe cei care spun ca e usor sa scapi de kilogramele in plus le ataca dur .

MOSII DE IARNA. Ce trebuie sa dai de pomana de Sambata mortilor pentru cei dragi

in fiecare an, in sambata premergatoare duminicii infricosatoarei Judecati ziua in care se lasa sec de carne pentru Postul Sfintelor Pasti, Biserica Ortodoxa face pomenirea celor trecuti la cele vesnice. Aceasta sambata este cunoscuta in popor sub denumirea Mosii de iarna. in aceasta zi, in toate bisericile se va savarsi Sfanta Liturghie, urmata de Slujba Parastasului pentru cei adormiti. Slujbe de pomenire se savarsesc si in cimitire, la mormintele celor dragi.

Amenzi usturatoare pentru soferii care sunt prinsi cu acest dispozitiv in trafic! Detaliul pe care toti conducatorii auto trebuie sa-l cunoasca

Amenzile au crescut in actul normativ din legea care le interzice soferilor montarea anumitor dispozitive. De acum daca soferii sunt prinsi cu acestea, risca sanctiuni dureroase. Ce dispozitive nu trebuie sa foloseasca conducatorii auto? Amenzi usturatoare pentru soferii care sunt prinsi cu acest dispozitiv in trafic! Pentru soferii carea instaleaza si folosesc sisteme de iluminare .

Google lanseaza functia Smart Compose pentru a-i ajuta pe cei care scriu in Google Docs

Google activeaza functionalitatea Smart Compose si pentru utilizatorii Google Docs, astfel incat se vor auto-insera fraze, adrese, nume sau expresii. Functia evidentiaza greselile gramaticale, scrie site-ul TheVerge, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )