Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pelerinaj la locuinta Regelui Mihai de la Aubonne. Declaratiile emotionante ale primarului localitatii elvetiene

Antena3 Antena3,
Pelerinaj la locuinta Regelui Mihai de la Aubonne. Declaratiile emotionante ale primarului localitatii elvetiene

Mama fostului principe Nicolae se afla vineri seara la Aubonne alaturi de trei dintre surorile ei. Resedinta din Elvetia a Regelui Mihai a devenit un loc de pelerinaj, iar zeci de cunoscuti ai familiei regale au. continuă pe Antena3

Am plecat cu moartea-n suflet. Declaratie emotionanta a Regelui Mihai I al Romaniei

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La 30 decembrie 1947, Regele Mihai I al Romaniei semna actul.

Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. Si omul acesta este tatal meu

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a lasat un testament al carui continut nu este ic.

Averea Regelui Mihai I. Monarhul a lasat un testament

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a lasat un testament al carui continut nu este.

Ce pierde Familia Regala, odata cu disparitia Regelui Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La capataiul sau s-a aflat, pana in ultima clipa, principesa.

Ultima dorinta a Regelui Mihai I

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Ultima solicitare a suveranului catre autoritatile romane.

Ce au scris elvetienii din Aubonne in fata casei Regelui Mihai FOTO

Moartea Regelui Mihai nu a ramas fara ecou la Aubonne, in mica localitate din Elvetia. Iar in fata casei, autoritatile locale au postat un anunt sec, menit sa preintampine aglomeratia cr.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Ce decizie a luat Casa Regala cu privire la cei doi exclusi: Irina, fiica Regelui Mihai, si Nicolae, nepotul acestuia

Principesa Margareta, custodele Coroanei Regale Romane a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai. La ceremoniile funerare din Romania va participa,.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )